Träningsresa med bollen i fokus 26-29 oktober

Program

FAO uppvärmning 14

Program

Resans program innehåller ett 60-tal program punkter. Det är inte meningen (och inte möjligt) att vara med på allt utan meningen är att man väljer det man vill och man har fantastiska möjligheter att prova på sådant som man kanske aldrig provat förut. De flest programpunkter kräver ingen föranmälan utan man är med på det man vill men på bollsporterna kommer det krävas föranmälan då banor, planer mm måste bokas upp efter efterfrågan. Om ditt företag vill genomföra unika pass, turneringar, aktiviteter finns möjligheter även för detta. Hör i så fall av er till oss så syr vi ihop detta.

FAO lek strand 14

Resans föreläsningar håller högsta klass. Pär Johansson från Glada Hudik talar om allas lika värde, Johan Norén berättar om utbrändhet och sin egen väg tillbaka, Kristina Andersson talar om kostens vikt för ett hälsosamt liv och Tomas Brolin och Jonas Björkman berättar om sina karriärer, både som idrottsmän och vad som hänt efter karriären. Under vår panedebatt får du chansen att ställa de frågor du vill till alla våra instruktörer och det brukar bli både högt och lågt, mycket skratt men också en hel del allvar.

FAO stavbild strand 14

Vår målsättning är att du ska åka hem med mer i bagaget än när du kom. Givetvis med mycket bra träningstips men också med träningsvärk både i skrattmuskler och andra muskler. Motiverad och inspirerad och full av lärdomar som du tar med hem till din vardag, både privat och till din arbetsplats!

Se det preliminär programmet här. 

FAO Bergspasset2 14