Träningsresa med bollen i fokus 26-29 oktober

Träning

FAO ledare vår 14

Ett träningsutbud utöver det vanliga!

Från ankomst till Algarve på onsdagen till hemresan lördag kväll så erbjuds ett 60-tal programpunkter med träning inom ett stort antal områden. Träningen sker i ett behagligt klimat, med bästa möjliga förutsättningar i vacker natur och allt inom bekvämt avstånd från hotellet. Nere på stranden ett stenkast från hotellet hittar du vår stora och härliga träningsplattform som går under namnet Plankan. Här kör vi så många pass det bara går. Att träna med solen och vinden i ansiktet till vågornas brus är fantastiskt! Bredvid Plankan finns även en Crossfit-bur där du som gillar funktionell styrke- och fysträning garanterat kommer att hålla till. På hotellet har vi tillgång till två träningslokaler samt ett gym, där du kan träna individuellt eller på någon av våra cirkelgymklasser. 

FAO - TC Portugal v4415-303

Alldeles utanför vårt hotell börjar ett naturreservat med böljande skogsstigar som har perfekt underlag för löpning. Naturreservatet kantas av Monte Gordo i väst, Vila Real de San António och Spanien i öst, stranden och Atlanten i söder. Den milslånga stranden lämpar sig också väl för löpning av olika former, så som distans, intervaller och fartlek. Ebb och flod gör att stranden är hårt packad och löpupplevelsen stärks ytterligare av den minimala lutningen.

FAO Arenan Villa Real 2

Sportarenan

2 km från hotellet ligger ett förstklassigt sportcenter med bland annat simanläggning, flertalet tennis- och padelbanor, fotbollsplaner samt en friidrottsarena med löparbanor. Här spelar vi tennis, padel, pingis och fotboll. Vi transporter oss bekvämt mellan hotellet och hotell med en gratis shuttle service. För den som exempelvis vill spela mer tennis än det som ligger i ordinarie program går det utmärkt att boka extra tider.

Instruktörer av världsklass

Under ledning av vår ledarstab erbjuder vi ett fantastiskt varierat träningsutbud. Fotboll med Tomas Brolin och Hanna Ljunger, Tennis och padeltennis med Jonas Björkman, kampsport med Jörgen Kruth, crossfit, dans, yoga, löpning styrketräning, powerwalks – ja det mesta inom träning och motion. Du är med på det du vill och våra instruktörer ser till att du får ut det mesta av din träning oavsett vilken nivå du än befinner dig på. Vi ska ha kul, svettas och känna att det är roligt att röra på sig!

FAO Arenan Villa Real 2

Bollen i fokus

Under resan lägger vi extra vikt vid bollsporterna. Turneringar inom fotboll, tennis, padel, pingis och beachvolley kommer arrangeras och allt sker med glimten i ögat. Men självklart, de som vill tävla kommer att få utlopp också för detta. Våra profiler instruerar, motiverar och deltar själva – antingen som instruktörer, funktionärer eller som deltagare. Vem vet vem du kanske får möta i en pingismatch!

Inte fått nog?

Inom närområdet finns ett 10-tal golfbanor av högsta klass. En simanläggning med 50-meters bassäng och gäng. För en billig peng hyr du racingcykel eller varför inte prova på en vattensport. Vi hjälper dig boka det som inte redan finns på programmet. Men du, det är helt ok med någon timme här och där i solstolen också!

Träningsschemat

Klicka här för det preliminära träningsprogrammet.

Instruktörer på plats

  • Tomas Brolin

  • Johan Norén