Träningsresa med bollen i fokus 26-29 oktober

Hotell

hotel_yellow

Yellow Monte Gordo Beach Hotel ligger centralt beläget i den lilla turiststaden Monte Gordo. Runt hörnet finns ett naturreservat med fina gång- och löpstigar och bara 100 meter från hotellet sträcker sig den milslånga stranden där vi håller många av veckans träningspass.

Hotellets spaanläggning erbjuder en uppvärmd inomhuspool på 10 x 11 meter, perfekt för vattengymnastik och lätta simpass. Det finns två jacuzzis (skönt för ömmande muskler!) och givetvis även bastu, ångbastu och vanlig bastu. Hotellets gym ligger intill spaanläggningen, där finns löpband, motionscykel och ett tjugotal styrketräningsmaskiner.

Hotellets solterrass rymmer ett stort antal solstolar och där finns två utomhuspooler (ej uppvärmda). En större pool för vuxna på 19 x 10 meter och en mindre för barn på 10 x 10 meter.

Måltider

Halvpension ingår med frukost och middag som serveras i vår egen Springtime-matsal. Frukostbuffén är riklig med ägg, bacon, olika sorters bröd och pålägg, grönsaker, frukt, juice, kaffe och te. Det finns även gröt och flera sorters frukostflingor som vår samarbetspartner AXA står för. Middagsbuffén har flera huvudrätter och en stor salladsbuffé. Till maten finns vatten, öl, juice, läsk eller vin (observera att vin till maten kostar extra). Efter maten serveras frukt och olika desserter.

Du har möjlighet att byta ut middagen mot lunch om du meddelar hotellreceptionen dagen före. Lunchbuffén går i samma stil som middagen men serveras i hotellets stora matsal.

Restaurangens öppettider:
Frukost: 08.00-10.00
Lunch: 12.30-14.30
Middag: 18.30-20.30

fao mat

Rum och kategorier

Alla rum är rymliga och ljusa. Samtliga rum har telefon, a/c, tv, mini-bar, hårfön, kassaskåp och ett modernt badrum med wc, bad/dusch. En vardagsrumsdel med bäddsoffa och fåtölj samt balkong. Mot ett mindre tillägg kan du försäkra dig om ett rum med havsutsikt.

Enkelrum: Består av ett rum med en säng, vardagsrumsdel och balkong.

Dubbelrum: Består av ett rum med en dubbelsäng eller två enkelsängar. Det finns en bäddsoffa där en tredje person kan sova.

Svit för 2 personer: Består av ett separat sovrum och ett vardagsrum. I sovrummet finns dubbelsäng/två enkelsängar samt i allrummet en bäddsoffa. I enrumssviten måste två fullt betalande vuxna bo.

Trerumssvit för 4 personer: Består av två sovrum med dubbelsäng/två enkelsängar i varje rum samt ett allrum med bäddsoffa. I trerumssviten måste fyra fullt betalande vuxna bo.

Yellow Monte Gordo Beach 7

Hotellfakta

Yellow Monte Gordo Beach Hotel***
Avenida Infante Dom Henrique, Monte Gordo
Tfn: +351 281 008 900

FAO Lobby 1

A/C på rummet: Ja
Kylskåp på rummet: Ja, ett litet
Tv på rummet: Ja
Balkong: Ja
Kassafack på rummet: Ja, mot avgift
Hårfön på rummet: Ja
Reception: Öppen dygnet runt
Trådlöst Internet: Ja, gratis wi-fi finns i hotellets lobby
Utomhuspool: Ja
Inomhuspool: Ja
Barnpool: Ja, utomhus
Hiss: Ja
Bar: Ja
Restaurang: Ja, Springtime använder egen matsal för frukost och middag
Minimarket: Ja
Gym: Ja
Renovering: 2012
Strand: ca 100 m
Centrum: ca 1 km

FAO Pool inomhus