Portugal Aktiespararna, 11-18 april 2020, 7 dagar

Träning & Program

FULLT ÖS MED BREDD – FÅ EN TRÄNINGSKICK PÅ ALGARVEKUSTEN, 11-18 APRIL 2020

Den här veckan finns det ett stort utbud av träning med allt från löpning, dans, yoga, styrkepass, cykel, rullskidor, gruppträning och mycket mer. En perfekt möjlighet för er med olika träningsintressen att åka tillsammans och för dig som vill hitta likasinnade. Eller varför inte ta chansen att testa något nytt? Du väljer det på schemat som ger dig träningsglädje!

NYBÖRJARCYKLING 

Häng med oss och prova att cykla på den magiska Algarvekusten. Den populära kuststräckan har nästan obefintlig trafik, asfalten är riktigt bra och vyerna fantastiska. Vår cykelguide är Bicyclings chefredaktör Daniel Breece. Cyklingen riktar sig till dig som vill komma igång med cykel. På plats finns 10 stycken Shimano 105, utrustade aluracers från Canyon i olika storlekar för uthyrning (ca 10 euro per dag) men det går självklart att ta med sig sin egen cykel. 

RULLSKIDOR FÖR NYBÖRJARE

Tag chansen att prova något nytt! Under veckan kommer vi erbjuda dig som vill prova rullskidor eller vill utvecklas mer inom området dedikerade pass. Alla kan vara med och vi anpassar nivån efter gruppen. Vi har en egen coach, Peter Bruun på plats för att hålla i allt från teknik till distanspass. Utrustning finns att låna utan kostnad. 

KAMPSPORT FÖR ALLA

Med på veckan finns Nils Widlund, kampsportsinstruktör på en av Sveriges största kampsportsklubbar. Nils inspirerar alla att prova kampsport med sin humor och pedagogik. Träningen är både rolig och krävande!