Pigg & Glad

Program och passbeskrivningar Slite

Program för Pigg & Glad i Slite Strandby

07.30 Morgonjogg / Stavgång

08.00 Yoga med Anna Lindgren

10.00 Ninjakul med Mårten Nylen

11.00 Moveoo familjepass med Jose Nunez

12.00 Lunchpaus

13.00 Föreläsning: Resultat, balans och lite magi med Mårten Nylen

14.00 Zumba med Jorge Mix

14.00 Aqua med Korpen

15.00 Moveoo Aerobox med Jose Nunez

15.00 Aqua med Korpen

16.00 Afro med Johanna Bouveng

16.00 Yinyoga med Korpen

17.00 Pigg & Glad loppet

18.00 After Workout med prisutdelning

 

08.00 Yoga med Anna Lindgren
Styrka, stabilitet, mjukhet och koordination är viktiga komponenter i den här yogaklassen och därför blandas flödande sekvenser för värme och smidighet med statiska element, för styrka och uthållighet. Tillsammans med en medveten andning används olika kroppspositioner för att öka kroppsnärvaron. Eftersträvan är att så långt som möjligt anpassa yogan till varje individs behov och förutsättningar för dagen, så ALLA är varmt välkomna att vara med!

10.00 Ninjakul med Mårten Nylen
Ett tok-roligt pass i rörelse som är för både för barn och vuxna.
Passet består av olika övningar som tränar balans, reaktionsförmåga, styrka, koordination och styrka.
Mårten har även med sig en riktigt kul “ninjautmaning” som avslutar detta pass.
Detta är ett pass för alla och det ska ju vara roligt att träna, så varför inte göra träningen kul!!

11.00 Moveoo familjepass med Jose Nunez
En varierad, funktionell och rolig fysträning där alla kan delta på ett utmanande och även tillåtande sätt. Med enklare redskap som små bollar, käppar, gummiband och sandsäckar tillåts du som deltagare vara kreativ och lösningsorienterad när övningarna ska genomföras. Ett pass för dig som vill utmanas och ha kul oavsett om du är 12 eller 50 år.

13.00 Föreläsning med Mårten Nylen –Resultat, balans och lite magi
Vässa ditt mindset – och skapa ett piggare och gladare jag !!
Här delar Mårten Nylén med sig av sin resa från adoptionen från Korea, uppväxten i Karlshamn. Hans utveckling från helt ”vanlig” träningsintresserad kille med drömmar och tunghäfta till kändistränare och TV-personlighet och idag en välrenommerad föreläsare. I denna föreläsning får du Mårtens allra bästa framgångsnycklar och tips för hur du skapar grymma resultat, en god hälsa ihop med lite magi.
Missa inte denna specialföreläsning med Mårten Nylen

14.00 Zumba med Jorge Mix
Zumba® From My Heart
Jorges latinamerikanska ursprung gör hans Zumba® autentisk och unik. Den här klassen är en resa genom de latinamerikanska rytmerna som du sent glömmer. Den enkla och fantastiskt roliga koreografin i kombination med Jorges pedagogiska förmåga gör att alla kan vara med. Du tränar hårt samtidigt som du ger kroppen en hög dos av rörelseglädje och energi. Join The Party!

14.00 Aqua med

15.00 Moveoo Aerobox med Jose Nunez
Ett pass där vi har vidareutvecklat själva boxningen så att den är stillastående, balanserad och väldigt effektiv för coremusklerna. Utvecklingen gör att alla kan träna direkt, det ser bara lite olika ut. Träningen kompletteras med en effektiv gummibandsträning som är utmanande och samtidigt tillåtande och roligt utmanande. Ofta blandas mjölksyran med spontana skratt. En träning för dig som vill komma i form snabbt och samtidigt ha skoj

15.00 Aqua med 

16.00 Afro med Johanna Bouveng
Den perfekta blandningen av fysisk, träning och dans!
Syftet är att frigöra spänning till förmån för glädje och med stora sköna rörelser, skaka liv i kropp och själ. Resultatet är en omedelbar närvaro i kroppen, och sen en fysisk styrka och smidighet som är fantastiskt allround – du har träningsvärk på ställen du inte kunnat tänka dig innan. Passar dig som hellre dansar än tränar på annat sätt, som tycker om rytm och enkel koreografi. 

16.00 Yin Yoga med 

17.00 Pigg & Glad loppet
Här får du beräkna och gissa hur lång tid det tar för dig att röra dig på valfritt sätt på en bestämd sträcka (ca 1,5 km), därefter satsar du 10 kr och tar dig från start till mål på din egen satsade tid. Självklart utan ngn form av tidtagare, och i den takt du önskat tar du dig över mållinjen.
Vinnaren är den som kommer närmst sin utsatta tid och går hem med hela den satsade potten. 
Flera priser utlovas.

18.00 After Workout
Här avrundar vi dagen med en skönt gungande AW följt av prisutdelning