Pigg & Glad

Program och passbeskrivningar Motala

Program för Pigg & Glad i Motala

10.00 Moveoo familjepass med Jose Nunez

11.00 Zumba med Jorge Mix

11.00 Efit med Korpen

11.45 Smart träning med Mårten Nylen

11.45 Just Dance med Korpen

12.30 Lunchpaus

13.30 Föreläsning: Jag tränar hjärna(n) med Jose Nunez

14.30 Afro med Johanna Bouveng

14.30 Stark & Smidig med Korpen

15.15 Yoga med Anna Lindgren

15.15 Bollekar med Korpen

16.00 Ninjakul med Mårten Nylen

17.00 Pigg & Glad loppet

18.00 After Workout med prisutdelning

 

Passbeskrivningar

10.00 Moveoo familjepass med Jose Nunez
En varierad, funktionell och rolig fysträning där alla kan delta på ett utmanande och även tillåtande sätt. Med enklare redskap som små bollar, käppar, gummiband och sandsäckar tillåts du som deltagare vara kreativ och lösningsorienterad när övningarna ska genomföras. Ett pass för dig som vill utmanas och ha kul oavsett om du är 12 eller 50 år.

11.00 Zumba med Jorge Mix
Zumba® From My Heart
Jorges latinamerikanska ursprung gör hans Zumba® autentisk och unik. Den här klassen är en resa genom de latinamerikanska rytmerna som du sent glömmer. Den enkla och fantastiskt roliga koreografin i kombination med Jorges pedagogiska förmåga gör att alla kan vara med. Du tränar hårt samtidigt som du ger kroppen en hög dos av rörelseglädje och energi. Join The Party!

11:00 Efit med 

11.45 Smart Träning med Mårten Nylen
Ett roligt och effektivt cirkelpass med endast kroppen som redskap.
Detta pass är för alla, stora som små och samtliga övningar går att anpassa både upp och ner i nivå, vilket gör att oavsett om man är otränad eller vältränad så kommer detta bli ett riktigt bra pass.
Smart Träning handlar om att anpassa sin träning efter syfte och nivå, att träna smart helt enkelt. Så ta med hela familjen och kom och träna smart !! 

11.45 Just Dance med 

13.30 Föreläsning: Jag tränar hjärna(n) med Jose Nunez
Hur kommer det sig att vi trotts all kunskap, erfarenhet och resurser har så svårt att få till en träning som får oss att må bra. Idag använder många träningen som en kompensation för en passiv vardag. Sakta börjar vi inse att det inte räcker. I föreläsningen blandar Jose forskning, tankar och erfarenheter från sina 30 år som tränare. Idag åker han land och rike runt för att påverka våra tankar och beteenden kring träningen och den tillhörande livsstilen. Efter föreläsningen har du nya insikter och praktiska förslag som du direkt kan börja använda i din träning och i din vardag

14.30 Afro med Johanna Bouveng
Den perfekta blandningen av fysisk träning och dans!
En dansklass där det förmedlas kraft, glädje och energi som är riktad till alla i och med sin enkelhet. Rörelser med inspiration från natur och djur, som gör dig stark, glad och avslappnad.Med stora sköna rörelser, skakar vi liv i kropp och själ vilket resulterar i en fysisk styrka och smidighet som är fantastiskt allround – du har träningsvärk på ställen du inte kunnat tänka dig innan. Passar dig som tycker om rytm och enkel koreografi. Kom och skaka loss.

14.30 Stark & Smidig med 

15.15 Yoga med Anna Lindgren
Styrka, stabilitet, mjukhet och koordination är viktiga komponenter i den här yogaklassen och därför blandas flödande sekvenser för värme och smidighet med statiska element, för styrka och uthållighet. Tillsammans med en medveten andning används olika kroppspositioner för att öka kroppsnärvaron. Eftersträvan är att så långt som möjligt anpassa yogan till varje individs behov och förutsättningar för dagen, så ALLA är varmt välkomna att vara med!

15.15 Bollekar med Korpen

16.00 Ninjakul med Mårten Nylen
Ett tok-roligt pass i rörelse som är för både för barn och vuxna.
Passet består av olika övningar som tränar balans, reaktionsförmåga, styrka, koordination och styrka.
Mårten har även med sig en riktigt kul “ninjautmaning” som avslutar detta pass.
Detta är ett pass för alla och det ska ju vara roligt att träna, så varför inte göra träningen kul!!

17.00 Pigg & Glad loppet
Här får du beräkna och gissa hur lång tid det tar för dig att röra dig på valfritt sätt på en bestämd sträcka (ca 1,5 km), därefter satsar du 10 kr och tar dig från start till mål på din egen satsade tid. Självklart utan ngn form av tidtagare, och i den takt du önskat tar du dig över mållinjen.
Vinnaren är den som kommer närmst sin utsatta tid och går hem med hela den satsade potten. 
Flera priser utlovas.

18.00 After Workout
Här avrundar vi dagen med en skönt gungande AW följt av prisutdelning