Pigg & Glad

Program och passbeskrivningar

Program för Pigg & Glad

10.00 Välkomstinformation

10.10 Moveoo familjepass med Jose Nunez

11.00 Zumba med Jorge Mix

11.00 Efit med Jessica Ferm

11.45 Smart träning med Mårten Nylen

12.30 Lunchpaus 

13.30 Afro med Johanna Bouveng

13.30 Stark & Smidig med Pernilla Redin

14.15 Moveoo Aerobox med Jose Nunez

15.00 Föreläsning med överraskning med Mårten Nylen

Med reservation för ändringar.

 

Passbeskrivningar

10.10 Moveoo familjepass med Jose Nunez
En varierad, funktionell och rolig fysträning där alla kan delta på ett utmanande och även tillåtande sätt. Med enklare redskap som små bollar, käppar, gummiband och sandsäckar tillåts du som deltagare vara kreativ och lösningsorienterad när övningarna ska genomföras. Ett pass för dig som vill utmanas och ha kul oavsett om du är 12 eller 50 år.

11.00 Zumba med Jorge Mix
Zumba® From My Heart
Jorges latinamerikanska ursprung gör hans Zumba® autentisk och unik. Den här klassen är en resa genom de latinamerikanska rytmerna som du sent glömmer. Den enkla och fantastiskt roliga koreografin i kombination med Jorges pedagogiska förmåga gör att alla kan vara med. Du tränar hårt samtidigt som du ger kroppen en hög dos av rörelseglädje och energi. Join The Party!

11:00 Efit med Jessica Ferm
Korpens och Gymnastikförbundets svar på CrossFit. Träningen är utmanande, rolig och social samt går att anpassa till alla åldrar, förutsättningar och ambitionsnivåer. EFIT gör dig allroundtränad och höjer din generella verkningsgrad, vilket innebär att du kan använda din energi på ett mer effektivt sätt. I passen används kettlebells, viktplattor, hantlar eller egen kroppsvikt. Tidseffektiv träning som garanterat ger resultat.

11.45 Smart Träning med Mårten Nylen
Ett roligt och effektivt cirkelpass med endast kroppen som redskap.
Detta pass är för alla, stora som små och samtliga övningar går att anpassa både upp och ner i nivå, vilket gör att oavsett om man är otränad eller vältränad så kommer detta bli ett riktigt bra pass.
Smart Träning handlar om att anpassa sin träning efter syfte och nivå, att träna smart helt enkelt. Så ta med hela familjen och kom och träna smart !! 

12.30 Lunchpaus

13.30 Afro med Johanna Bouveng
Den perfekta blandningen av fysisk träning och dans!
En dansklass där det förmedlas kraft, glädje och energi som är riktad till alla i och med sin enkelhet. Rörelser med inspiration från natur och djur, som gör dig stark, glad och avslappnad.Med stora sköna rörelser, skakar vi liv i kropp och själ vilket resulterar i en fysisk styrka och smidighet som är fantastiskt allround – du har träningsvärk på ställen du inte kunnat tänka dig innan. Passar dig som tycker om rytm och enkel koreografi. Kom och skaka loss.

13.30 Stark & Smidig med Pernilla Redin
Enkel, effektiv och rolig styrke- och rörlighetsträning.
Vi utgår ifrån grundövningarna men här är övningarna anpassade och syftar till att bibehålla och stärka kroppens funktionalitet, balans och koordination.

14.15 Mooveo Aerobox med Jose Nunez
En vidareutvecklade boxfys där vi skapat en unik boxteknik som är lätt att lära och samtidigt är effektiv och balanserad för bland annat coremusklerna. I upplägget varvas kondition med styrka efter den aktives förutsättningar. Med gummiband tränas rörlighetsstyrka och kontroll efter samma förutsättningar. Ett högförbränningspassdär upplägget tillåter att alla kan vara med.

15.00 Föreläsning med Mårten Nylen – Resultat, balans och lite magi
Vässa ditt mindset – och skapa ett piggare och gladare jag!!
Här delar Mårten Nylén med sig av sin resa från adoptionen från Korea, uppväxten i Karlshamn. Hans utveckling från helt ”vanlig” träningsintresserad kille med drömmar och tunghäfta till kändistränare och TV-personlighet och idag en välrenommerad föreläsare. I denna föreläsning får du Mårtens allra bästa framgångsnycklar och tips för hur du skapar grymma resultat, en god hälsa ihop med lite magi.
Missa inte denna specialföreläsning med överraskning. 

15.45 Avslutning