Om Resan

Paris Marathon

Paris Marathon 2024
LOPPDAG: 7
 APR 2024

 

 

Paris Marathon är ett av världens största lopp med cirka 51 000 deltagare. Det här är ett ”riktigt” stadslopp som går förbi många av Paris sevärdheter som Eiffeltornet, Louvren och Triumfbågen.

Loppet är perfekt som första maraton och med oss går det lika bra att åka själv som med sällskap av en löpare eller supporter. Under helgen anordnas bland annat gemensam tur till nummerlappsmässan, gemensamma middagsbesök, morgonjogg och after run middag.

Instruktörer på plats

  • Greger Höglund

  • Thomas Björnermark

    Ledare

TCS New York City Marathon
03 nov 2024

Förtursanmälan för 2024 är öppen! Om du ska springa ett maratonlopp i ditt liv så ska du göra det här! New York Marathon är ett av världens största och mest...

BMW Berlin-Marathon
29 sep 2024

Vill du springa en snabb och trevlig höstmara är Berlin det perfekta resmålet. Banan är flack, temperaturen behaglig och stämningen fantastisk. 2024 firar loppet...

Médoc Marathon
07 sep 2024

Följ med till Médoc Marathon och spring det roligaste loppet som finns. Loppet är en stor fest med otroliga utklädningskreationer, mat, vin, löpning och musik.

Valencia Marathon
01 dec 2024

Följ med till Valencia Marathon och en av Europas plattaste och snabbaste banor. Banan sträcker sig genom hela staden samt längs det glittrande blå Medelhavet.


Laddar bokning