Om Resan

Paris Marathon

Paris Marathon 2022
LOPPDAG:
2 APR 2023

Förhandsanmälan för 2023 är öppen!

Paris Marathon är ett av världens största lopp med över 55 000 deltagare. Det här är ett ”riktigt” stadslopp som går förbi många av Paris sevärdheter som Eiffeltornet, Louvren och Triumfbågen.

Loppet är perfekt som första maraton och med oss går det lika bra att åka själv som med sällskap av en löpare eller supporter. Under helgen anordnas bland annat gemensam tur till nummerlappsmässan, middagsbesök, frukostjogg – egen anmälan, starten på loppet och after run middag.

Instruktörer på plats

  • Greger Höglund

  • Malin Olofsson

TCS New York City Marathon
06 nov 2022

Förhandsanmälan 2023 är öppen! Om du ska springa ett maratonlopp i ditt liv så ska du göra det här! New York Marathon är ett av världens största och mest...

Berlin Marathon
25 sep 2022

Vill du springa en snabb och trevlig höstmara är Berlin det perfekta resmålet. Banan är flack, temperaturen behaglig och stämningen fantastisk.

Médoc Marathon
02 sep 2023

Följ med till Médoc Marathon och spring det roligaste loppet som finns. Loppet är en stor fest med otroliga utklädningskreationer, mat, vin, löpning och musik.

Valencia Marathon
04 dec 2022

Följ med till Valencia Marathon i december 2022 och en av Europas plattaste och snabbaste banor. Banan sträcker sig genom hela staden samt längs det glittrande blå...


Laddar bokning