Palma hel- och halvmarathon Mallorca

Hotell

Sunprime Waterfront

Sunprime Waterfront ****
Carrer dels Pins 15
07610 Can Pastilla
Telefon: +34 971 262 350

Sunprime Waterfront ligger direkt vid stranden och den fina strandpromenaden i Playa de Palma. Närmare bestämt i Can Pastilla, en by som påminner om det gamla Mallorca, men med en modern touch. Här finns en båthamn och många trevliga restauranger, barer och butiker. Från hotellet tar det bara tio minuter att åka bil eller buss till Palma stad. Till flygplatsen tar det inte mer än fem minuter. 

Sunprime Waterfront

Poolområdet på Sunprime Waterfront är något utöver det vanliga. Här kan du njuta av en magnifik havsutsikt, slå dig ned i en skön solsäng eller ta ett svalkande dopp i poolen. Föredrar du salta vågor finns det en liten strand och badvik precis nedanför hotellet, vill du ha en större strand är det bara att promenera ett hundratal meter, förbi den lilla småbåtshamnen.

I Sunprime Restaurant är maten välkomponerad och på vinlistan hittar du både gamla och nya favoriter.

Loungen lockar med goda drycker, skön musik och avslappnad stämning. Självklart ingår WiFi både här och på resten av hotellet.

Sunprime Waterfront

Rummen
Rummen är är allt från 18 till 27 m2 stora. Samtliga rum har litet kylskåp och vattenkokare. Dusch och wc. Tv och telefon. WiFi. Värdefack finns att låna. Städning och diskning varje dag.

Hotellfakta:
Byggnadsår: 1965
Totalrenoverat 2011/12
Antal rum: 191
Tv: Ja
Kassafack: Ja, att låna
Hårfön: Ja
Telefon: Ja
Trådlöst Internet: Ja
A/C & Värme: Ja
Reception: Ja
Hiss: Ja
Bar: Ja
Restaurang: Ja