Om Resan

Palma hel- och halvmarathon Mallorca

 Resan är nu endast på förfrågan.
Mejla till

loparresor@springtime.se 

 

Palma hel-och halvmaraton Mallorca
Resa: 13-17 oktober
Loppdag: 15 oktober
Paketpris från: 5400 kr
Startplats: Ingår i priset ovan
Ingår i Marathon Majors: Nej 

Palma Marathon och halvmarathon är ett fantastiskt lopp med en vacker bansträckning genom Palmas gamla stadsdelar och längs med medelhavets glittrande vatten. Du kan även välja att springa maraton, halvmaraton eller 10 km.

Du bor vid stranden i underbara Playa del Palma. Sunprime Waterfront är ett mycket bra hotell med alla tänkbara faciliteter. I resan ingår helpension på hotellet.

Hotellet ligger bara några minuter utanför Palma, känt för sin mäktiga katedral, väl värd ett besök. I staden trängs tapasbarerna och restaurangerna med rolig shopping och fina sevärdheter längs de fina gränderna och söta torgen.

Träning för alla med fantastiska ledare.
Under resan får du tillgång till ett fantastiskt utbud av träning och aktiviteter som ingår i resan. Med oss har vi några av Sveriges bästa löpledare, instruktörer och föreläsare. Här kan ni läsa mer om programmet på plats   

Kommenarer från 2016-års resa till Palma
”Mycket nöjd! Så proffsigt arrangerat”

”Ledarna var väldigt serviceminded och inspirerande hela tiden. De tog sig tid lyssnade gav tips och bjöd verkligen på sig själva”

Våra ledare på plats känner till ön mycket bra tack vare att vi har ett flertal träningsveckor på Mallorca varje år. Med på resan är även Anders Szalkai som tar hand om löpargruppen. Läs mer om honom till höger under ”instruktörer på resan”.

Vi erbjuder också en veckoresa. Du kan läsa mer om den och boka här: Länk för bokning av veckoresa 14-21 oktober.

Palma Marathon Mallorca - bergspass

Instruktörer på plats

  • Anders Szalkai