Padel Akademi Mallorca 2022

Coacher

 

Jojje Borssén

Jojje är utbildad padeltränare på den ansedda akademin RPP som rankas som en av de bästa i Sverige. Han är också grundare och ägare av anläggningen Padel Rättvik som från start satsat jättemycket på utbildning och träning för barn, ungdomar och vuxna i alla åldrar och på alla nivåer. Med en bakgrund inom triathlon driver han framgångsrikt onlinecoachingen Colting Borssén Triathloncoaching där har han tillsammans med Jonas Colting coachat tusentals triathlonmotionärer mot hel och halv Ironman.

Sedan ett år tillbaka har Jojje framgångsrikt coachat och utvecklat padelmotionärer, nybörjare och ungdomar. Ledorden i träningsupplägget är spelförståelse, återhållsamhet, utveckling och utmaning. Han jobbar med fyra viktiga hörnpelare som utgör grunden för att ha roligare på padelbanan – 1. Fysik 2. Motorik 3. Koordination 4. Eventuella fysiska begränsningar.

 

Rodrigo ”Rodde” Ramos

Rodde, 33 år, är utbildad vid J3 Padel Academy i Malaga samt Vina Del Mar i Chile. Rodde, som själv grundat Gallo Negro Padel Club har under de senaste 5 åren jobbat som tränare för ett flertal klubbar, bland andra Svea Padel i Täby, Globen Padel och Salem Padel Club. Han har även tävlingsspelat på hög nivå och agerar ofta sparringpartner med svenska eliten. Ambassadör för Cartri. Hans devis är ”Padel är mentalt”.

 

 

Padel Akademi Mallorca 26 mars-2 april

Följ med Padel Akademi till Mallorca 2022. Vi utlovar en vecka med bästa möjliga förutsättningar för att ha kul på padelbanan, utveckla ditt spel och lägga grunden för en helt ny version av dig som pa...
FRÅN 13 950 SEK