Om Resan

Padelresa till Portugal 23-27 mars & 23-30 mars

padelresa till Portugal

Dags att fly vintern för härlig sol, värme och padel?

Vi bjuder nu in till några sköna dagar eller en hel vecka i Portugal! Järvsö- och Rönninge Salem Padel arrangerar resan men du är varmt välkommen oavsett klubbtillhörighet (om någon).

Du kan välja mellan att åka lördag-onsdag alternativt en hel vecka. Padel är givetvis huvudingrediensen i resan men resans upplägg fungerar för alla som vill ha en härlig sol-, bad-, och träningsresa till sköna Algarvekusten. Resan kommer, utöver padel, att ha ett program med aktiviteter och träning men givetvis är det helt ok att slappa på den fantastiska beachen också.

Vi kommer styra upp padelspelet baserat på vilka som hänger med och man kommer att kunna spela så mycket eller lite man vill. Vi utgår från 3-4 timmar per dag men, som sagt, det är upp till var och en. Även padelspelandet ingår i priset men vi har en kort transport som var och en bekostar, max EUR 5 per dag.

Denna inbjudan går även ut till i olika klubbar så möjlighet till nya inspirerande matcher och spelkompisar finns. Vi har ingen särskild coach utan i huvudsak spelar vi. Möjlighet att hyra in lokal coach finns. Vi satsar på en socialt rolig resa både vad gäller padelspelet och barhänget – häng med!

Springtime Resor AB är teknisk arrangör av resan. 

Varmt välkommen!

Instruktörer på plats

  • Patrik Yderberg

    Ledare