New York Tjejmil

Bekräftelse Tjejmilen New York 2024

Hej, 

Vi hälsar dig välkommen på vår resa till New York Tjejmil 2024.

FAKTURA/BEKRÄFTELSE

Fakturan används som betalning av handpenning och även som slutbetalning. Vi ber dig att gå igenom din bekräftelse och faktura. Om det är något som är fel eller oklart ber vi dig att omgående kontakta oss.

ANMÄLAN TILL LOPPET

Under våren bjuder vi in er till en portal hos New York Roadrunners, som anordnar NYC Tjejmil. Där ni får skapa en personlig profil och fylla i den information som behövs inför loppet.

FLYG

Ni finner era flygtider i er bekräftelse. Vi flyger med SAS. Vi kan ordna med anslutningsflyg från de orter där SAS trafikerar. 

PASS OCH VISUM OCH IN- OCH UTRESEBESTÄMMELSER

Det är resenärens ansvar att uppfylla de formaliteter som krävs vid inresa.
USA – slopat krav på vaccination mot covid-19
USA har släppt kravet på vaccination mot covid-19 från den 12 maj 2023. Regler kan ändras varför vi rekommenderar att ni kontrollerat gällande regler före avresa.

Svenska medborgare är vanligtvis viseringsfria (med vissa undantag) vid resa till USA för turistbesök upp till 90 dagar.
Dock krävs en elektronisk resehandling, kallad ESTA (The Electronic System for Travel Authorization). Ansökan görs online:
ESTA 

PASS

För svenska medborgare krävs giltigt svenskt pass (under hela vistelsen) som är maskinellt läsbart. Inga provisoriska pass accepteras. För barn och spädbarn krävs eget pass. Nya pass som utfärdats efter 26 oktober 2006 ska innehålla biometrisk information. Resenärer av annan nationalitet än svensk bör kontrollera vad som gäller med Amerikanska Ambassaden alternativt sin egen myndighet.

RESEFÖRSÄKRING

Ingen reseförsäkring ingår i resan. Resenären är själv skyldig att se till att han/hon innehar ett fullgott
försäkringsskydd. Vid önskemål om en speciell reseförsäkring rekommenderar och samarbetar vi med Gouda
Reseförsäkring: www.gouda-rf.se.

TACK FÖR DIN BOKNING OCH LYCKA TILL MED TRÄNINGEN!

______________________________________________________

VIP-RABATT I RUNNER’S STORE

Som Springtime-resenär får du 20% rabatt på alla kläder och 10% rabatt på elektronik från Garmin. Ange koden: SPRINGTIME2023. 

PROVA 2 NUMMER AV RUNNER´S WORLD GRATIS (KLICKA PÅ BILDEN)

 

FÖLJ GÄRNA OSS PÅ SOCIALA MEDIER: 

Instagram : Tryck här eller hashtagen #springtimetravel
Facebook: Tryck här
Nyhetsbrev: Signa upp här

VÅR HUVUDPARTNER:

MISSA INTE SVERIGES POPULÄRASTE PODD OM LÖPNING!

Med vänliga hälsningar,
Springtime Resor AB
Gutavslundsvägen 137, 167 51 Stockholm

E-post: info@springtime.se – Telefon: 08-54553540

Chicago Marathon

Chicago Marathon är ett av världens största, mest populära maratonlopp. Häng med och spring på nuvarande världsrekordbanan och upplev den fantastiska staden!...
FRÅN 17 700 SEK

TCS New York City Marathon

Om du ska springa ett maratonlopp i ditt liv så ska du göra det här! New York Marathon är ett av världens största och mest mytomspunna lopp. ...

Vandring i Davos

Den här resan passar för dig som söker en aktiv semester där dagarna fylls av härliga vandringar i storslagen alpnatur. Dessutom bjuds du på återhämtningspass och yoga, samt en mycket social samvaro....
FRÅN 23 980 SEK