New York Tjejmil

Bekräftelse Tjejmilen New York 2022

Hej, 

Vi hälsar dig välkommen på vår resa till New York Tjejmil 2022.

FAKTURA/BEKRÄFTELSE

Fakturan används som betalning av handpenning och även som slutbetalning. Vi ber dig att gå igenom din bekräftelse och faktura. Om det är något som är fel eller oklart ber vi dig att omgående kontakta oss.

ANMÄLAN TILL LOPPET

Under våren bjuder vi in er till en portal hos New York Roadrunners, som anordnar NYC Tjejmil. Där ni får skapa en personlig profil och fylla i den information som behövs inför loppet.

FLYG

Ni finner era flygtider i er bekräftelse. Vi flyger med SAS. Vi kan ordna med anslutningsflyg från de orter där SAS trafikerar. 

Visum, PASS och inresevillkor till USA

Aktuella händelser  – USA: Just nu krävs att alla resenärer är fullt vaccinerade och dessutom ska alla uppvisa negativt Pcr eller antigen-test vid incheckningen, detta ska i nuläget tas dagen före avresa. 

Coronapandemin (Covid-19):
Spridningen av Covid-19 påverkar alla världens länder och har stora konsekvenser för det internationella resandet. Samlad reseinformation om covid-19 uppdateras löpande. Alla resenärer uppmanas att noga hålla sig uppdaterade:

Svenska Ambassaden – Reseinformation & lägesbild (USA)

VISUM

Sverige och Norge har sedan länge visumfrihet till USA (undantag finns). För inresa till USA fr.o.m 12 januari 2009 gäller att man måste anmäla sig via internet minst 72 timmar före avresa. Inresetillståndet gäller sedan för obegränsat antal inresor till USA under två år. Detta kan ni ansöka om omgående på följande länk 

klicka vidare till Svenska/Norska för att fylla i anmälan. Kostnad för detta ligger idag på USD 14. Alla måste göra detta via denna länk på egen hand minst 72 timmar före avresa. Pass måste tas med på resan. OBS ! Svenska medborgare som har rest till eller varit i Iran, Irak, Sudan eller Syrien efter den 1 mars 2011 eller har dubbelt medborgarskap i någon av dessa länder måste ansöka om visum via USA:s ambassad eller konsulat.

PASS

För svenska medborgare krävs giltigt svenskt pass som är maskinellt läsbart. Inga provisoriska pass accepteras. För barn och spädbarn krävs eget pass. Nya pass som utfärdats efter 26 oktober 2006 ska innehålla biometrisk information. Rese-närer av annan nationalitet än svensk bör kontrollera vad som gäller med Ameri-kanska Ambassaden alternativt sin egen myndighet.

PROGRAM

Se program via denna länk. 

 

TACK FÖR DIN BOKNING OCH LYCKA TILL MED TRÄNINGEN!

______________________________________________________

VIP-RABATT I RUNNER’S STORE

Som Springtime-resenär får du 20% rabatt på alla kläder och 10% rabatt på elektronik från Garmin. Ange koden: STDELTAGARE2021. 

PROVA 2 NUMMER AV RUNNER´S WORLD GRATIS (KLICKA PÅ BILDEN)

 

FÖLJ GÄRNA OSS PÅ SOCIALA MEDIER: 

Instagram : Tryck här eller hashtagen #springtimetravel
Facebook: Tryck här
Nyhetsbrev: Signa upp här

VÅR HUVUDPARTNER:

MISSA INTE SVERIGES POPULÄRASTE PODD OM LÖPNING!

Med vänliga hälsningar,
Springtime 

E-post: info@springtime.se – Telefon: 08-54553540

Chicago Marathon

Chicago Marathon är ett av världens största, mest populära maratonlopp. Chicago - även kallat "The Windy City" - är ett måste för alla löpintresserade. ...
FRÅN 2 000 SEK

TCS New York City Marathon

Följ med och spring i november 2022! Förhandsanmälan 2023 är också öppen. Om du ska springa ett maratonlopp i ditt liv så ska du göra det här! New York Marathon är ett av världens största och mest myt...
FRÅN 2 000 SEK

Vandring & upplevelser i Davos 24-31 juli

Den här resan passar för dig som söker en aktiv semester där dagarna fylls av härliga vandringar i storslagen alpnatur. Du bjuds också på återhämtningspass och yoga, samt en mycket social samvaro. På ...
FRÅN 16 400 SEK

Rio de Janeiro Marathon

Följ med och spring Rio de Janeiro Marathon - ett av Sydamerikas bästa maratonlopp. En unik och spännande reseupplevelse....