Om Resan

New York Tjejmil

NEW YORK TJEJMIL – BOKNINGEN ÄR ÖPPEN!

New York Tjejmil 2020
Datum: 7-14 juni (veckoresa) eller 11-15 juni (weekend)
Loppdag: 13 juni 2020

Följ med på en härlig tjejresa till New York och spring eller gå New York Tjejmil! Du får uppleva dagar med härlig träning och känna storstadspulsen med shopping, utflykter, musikaler, roof-top-bar-besök, restauranger och kaféer. Det här är en resa och ett lopp för alla som vill uppleva en fantastisk gemenskap och tillsammans lyftas fram av publiken under det härliga loppet i Central Park. 

Film om Tjejmilen i New York

 

New York är drömmarnas stad och här har du aldrig tråkigt. Ta del av shopping i överflöd, träning i Central Park och överraskningspass på coolt gym i New York, fantastiska restauranger, roof-top-barer och caféer.

Vi kommer vara ett glatt gäng tjejer. Vi springer, morgonjoggar och tränar med våra träningsexperter varje morgon i Central Park. Efter dusch och frukost njuter vi av staden antingen på egen hand eller gemensamt med allt från shopping, cykelsightseeing eller intressanta utflykter. På kvällarna äter vi gemensamma middagar, kanske går på en musikal eller till en roof-top-bar och ser ut över staden. 

Du gör så lite eller så mycket du vill tillsammans med gruppen. En sak är i alla fall säker – vi på Springtime hjälper dig med det mesta har åkt till New York Tjejmil sedan 1989, vi kan och älskar New York!

Våra instruktörer tar väl hand om dig och vi samarbetar även med lokala svensktalande guider.

Chicago Marathon
11 okt 2020

Chicago Marathon är ett av världens största, mest populära maratonlopp. Chicago - även kallat "The Windy City" - är ett måste för alla löpintresserade.

Berlin Tjejmil – Tjejtåget
16 maj 2020

Nyhet 2020 - tjejtåget till Berlin! Följ med till häftiga och trendiga Berlin och upplev en stad med mycket puls och sevärdheter. Perfekta weekendresan med...

TCS New York City Marathon
07 nov 2021

Garanterade platser till 2021! Väntelista 2020. Om du ska springa ett maratonlopp i ditt liv så ska du göra det här! New York Marathon är ett av världens största...

Vandring & upplevelser i Davos
18 jul 2020

Den här resan passar för dig som söker en aktiv semester där dagarna fylls av härliga vandringar i storslagen alpnatur. Du bjuds också på återhämtningspass och...


Laddar bokning