Om Resan

New York Tjejmil Mamma- & dotterresa!

 

NEW YORK TJEJMIL – NU ÄVEN MED SOMA MOVE, Holistic Rhythm OCH FREEPOWER MED CECILA GUSTAFSSON

förhandsanmälan TILL 2021 är öppen!

 

Nu kompletterar vi denna härliga resa med en våra mest anlitade instruktörer Cecilia Gustafsson som denna gång tar med sig sin dotter Zoe. 

Så här beskriver Cecilia resan:

Wow, föreställ dig gänget med härliga tjejer och kvinnor i den ikoniska  staden i juni – som tillsammans tränar, yogar, springer, delar erfarenheter, skrattar och stärks – ett minne för livet för båda! 

Förutom att uppleva New York i gemensamma aktiviter, så tränar och yogar vi dagligen – tillsammans. Både mammor och döttrar, från 12 år, kommer att kunna delta på samma villkor, givetvis anpassas kommunikationen så att alla känner sig sedda,  bekräftade och att övningarna når fram. Den holistiska träningen jag undervisar i, är byggd utifrån syfte snarare än mäts i tid, längd eller vikt. Den ger en helhetsupplevelse som skapar närvaro och kroppsmedvetenhet, oavsett om den är mer kraftfull eller stillsam. Många, många kvinnor  som jag har undervisat har ”hittat hem” till den här typen av träning – och nu drömmer jag om att få plantera positiva kroppsupplevelser hos våra unga tjejer, kvinnor – där de får känna sig fria och starka, levande och tillräckliga. Där vi gör ett perspektivskifte från att se på kroppen som något att bara betrakta, till att istället uppleva och känna igenom den. Jag drömmer om att se en hel generation unga kvinnor som tar plats i vitala, glada kroppar använda på ett lustfyllt och självsäkert sätt och med en stark och frisk utstrålning! Som lärt sig kommunicera med kroppen så att de vet när de behöver vila, när de behöver rörelse, vet när de är hungriga eller när de behöver närhet. Kroppsintelligens helt enkelt!

Film om Tjejmilen i New York

 

New York är drömmarnas stad och här har du aldrig tråkigt. Ta del av shopping i överflöd, träning i Central Park och överraskningspass på coolt gym i New York, fantastiska restauranger, roof-top-barer och caféer.

Vi kommer vara ett glatt gäng tjejer. Vi springer, morgonjoggar och tränar med våra träningsexperter varje morgon i Central Park. Efter dusch och frukost njuter vi av staden antingen på egen hand eller gemensamt med allt från shopping, cykelsightseeing eller intressanta utflykter. På kvällarna äter vi gemensamma middagar, kanske går på en musikal eller till en roof-top-bar och ser ut över staden. 

Du gör så lite eller så mycket du vill tillsammans med gruppen. En sak är i alla fall säker – vi på Springtime hjälper dig med det mesta har åkt till New York Tjejmil sedan 1989, vi kan och älskar New York!

Våra instruktörer tar väl hand om dig och vi samarbetar även med lokala svensktalande guider.

Instruktörer på plats

  • Anna Ahlqwist

  • Annie Fasth

    Instruktör

  • Cecilia Gustafsson

Chicago Marathon
11 okt 2020

Chicago Marathon är ett av världens största, mest populära maratonlopp. Chicago - även kallat "The Windy City" - är ett måste för alla löpintresserade.

Tjejtåget till Berlin
16 maj 2020

Nyhet 2020 - tjejtåget till Berlin! Följ med till häftiga och trendiga Berlin och upplev en stad med mycket puls och sevärdheter. Perfekta weekendresan med...

TCS New York City Marathon
07 nov 2021

Garanterade platser till 2021! Väntelista 2020. Om du ska springa ett maratonlopp i ditt liv så ska du göra det här! New York Marathon är ett av världens största...

Vandring & upplevelser i Davos
31 jul 2021

Den här resan passar för dig som söker en aktiv semester där dagarna fylls av härliga vandringar i storslagen alpnatur. Du bjuds också på återhämtningspass och...


Laddar bokning