Om Resan

New York Tjejmil

NEW YORK TJEJMIL – INTRESSEANMÄLAN FÖR 2020 ÄR ÖPPEN!

New York Tjejmil 2020
Loppdag: preliminärt 13 juni 2020
Paketpris från: ca 15 000 kr
Startplats: 595 kr

Följ med på en härlig tjejresa till New York och spring eller gå New York Tjejmil! Du får uppleva dagar med härlig träning och känna storstadspulsen med shopping, utflykter, musikaler, roof-top-bar-besök, restauranger och kaféer. Det här är en resa och ett lopp för alla som vill uppleva en fantastisk gemenskap och tillsammans lyftas fram av publiken under det härliga loppet i Central Park. 

Film om Tjejmilen i New York

 

New York är drömmarnas stad och här har du aldrig tråkigt. Ta del av shopping i överflöd, träning i Central Park och överraskningspass på coolt gym i New York, fantastiska restauranger, roof-top-barer och caféer.

Vi kommer vara ett glatt gäng tjejer. Vi springer, morgonjoggar och tränar med våra träningsexperter varje morgon i Central Park. Efter dusch och frukost njuter vi av staden antingen på egen hand eller gemensamt med allt från shopping, cykelsightseeing eller intressanta utflykter. På kvällarna äter vi gemensamma middagar, kanske går på en musikal eller till en roof-top-bar och ser ut över staden. 

Du gör så lite eller så mycket du vill tillsammans med gruppen. En sak är i alla fall säker – vi på Springtime hjälper dig med det mesta har åkt till New York Tjejmil sedan 1989, vi kan och älskar New York!

Våra instruktörer tar väl hand om dig och vi samarbetar även med lokala svensktalande guider.

Chicago Marathon
13 okt 2019

Chicago Marathon är ett av världens största, mest populära maratonlopp. Chicago - även kallat "The Windy City" - är ett måste för alla löpintresserade.

Médoc Marathon
07 sep 2019

Följ med till Médoc Marathon och spring det roligaste loppet som finns. Loppet är en stor fest med otroliga utklädningskreationer, mat, vin, löpning och musik.

TCS New York City Marathon
03 nov 2019

Om du ska göra ett maratonlopp i ditt liv så ska du göra det här! New York Marathon är ett av världens största och mest mytomspunna lopp.


Laddar bokning