New York City Marathon

Miami

Miami beach

Miami Beach är idag mer inne än någonsin. Framförallt i södra delen har mängder av hotell, restauranger och byggnader renoverats och andra byggnader har återställts i fin gammal art deco-stil.

Miami strand

South Beach
South Beach på Miami Beach är idag en av Amerikas främsta inneplatser. Här blandas jetsettare och världsstjärnor med turisterna. Kvarteren mellan 5:e och 23:e gatan och kring Ocean Drive och Collins Avenue kan idag ses som ett enda stort arkitektoniskt art deco museum.

Här finns butiker av alla de slag och ett rikligt restaurangutbud. Om man önskar att på egen hand utforska staden är det enkelt och billigt att hyra bil.

Vi arrangerar en heldagstur till Key West och en halvdagstur till nationalparken Everglades sumpmarker, där vi åker ut med båt för att spana in alligatorer, sköldpaddor och övrigt djurliv. Bara båtturen i sig är en härlig upplevelse. Vi arrangerar också gemensamma morgonjoggar och middagar för er som vill.

Vi bor på trevligt hotell som ligger perfekt på stranden.
Här samlas kändisarna på kvällarna så håll ögonen öppna. Längst den härliga boardwalken springer vi lugna och sköna morgonjoggar under veckan.

Savoy hotell