TCS New York City Marathon

Helt resepaket

I priserna för helt resepaket ingår: Minst 4 nätter på valt hotell (välj mellan 7 st), flyg t/r inkl. alla skatter/avgifter, 1 incheckat bagage och seating, transfer t/r, reseledning, gemensam tur till nummerlappsmässan, morgonjogg, guidad tur i Brooklyn, löparprogram, 2 gemensamma löparträffar (Stockholm, Göteborg och Malmö) mm. Under maratonhelgen är trycket på hotellen stort och efterfrågan överstiger alltid tillgången. Priserna är per person.

För dig som reser utan sällskap men vill dela rum erbjuder vi del i dubbelrum på Newton och Watson samt del i fyrbäddsrum på Beacon. Du delar då rum med Springtime-resenärer av samma kön.

  • Lista
  • Karta

Conrad New York Midtown

Exklusiva och rymliga sviter med toppenläge i det pulserande och myllrande hjärtat på Manhattan, knappt 500 meter till Central Park. Familjär inredning med upplevelsen av pied-á-terre. Frukost ingår. Frånpris motsvarar del i dubbelrum.

från

25975 sek

Visa priser

Beacon

The Beacon Hotel kallar sig ”The Jewel of the Upper West Side” och det stämmer. Hotellet är en verklig pärla med vänlig och personlig personal, fräscha rymliga rum och det ligger också mycket bra beläget. Frånpris motsvarar del i fyrbäddsrum.

från

19495 sek

Visa priser

Newton

Newton Hotel är ett väldigt bra budgethotell som vi har använt oss av i många år. Central Park ligger på promenadavstånd och det finns gott om affärer, butiker och restauranger i närområdet. Frånpris motsvarar del i dubbelrum för 4 (2 sängar).

från

15955 sek

Visa priser

Belleclaire

Belleclaire är ett mycket trevligt trestjärnigt hotell med familjär stämning och perfekt läge på Broadway i trevliga Upper West Side. Frånpris motsvarar del i dubbelrum.

från

19990 sek

Visa priser

The Watson Hotel

The Watson erbjuder fantastiskt läge nära Columbus Circle i sydvästra hörnet av Central Park i trevliga området Midtown/Hell’s Kitchen. Rymligt, bekvämt och med trevlig bar. Frukost ingår. Frånpris motsvarar del i dubbelrum för 4 (2 sängar).

från

17675 sek

Visa priser

Sheraton Times Square

Sheraton Times Square är ett fyrstjärnigt hotell i Midtown, nära Time Square och Central Park. På hotellet råder det en riktig härlig löparatmosfär då detta är ett av New York Marathons officiella hotell. Frånpris motsvarar del i dubbelrum för 4 (2 sängar).

från

20085 sek

Visa priser

Mandarin

Mandarin Oriental är ett av New Yorks bästa hotell med oslagbart läge på Columbus Circle. Här bor du i femstjärnig lyx i hjärtat av New York med endast ett stenkast från Central Park och nära till Broadways teatrar, Midtowns shoppingutbud och restauranger. Frånpris motsvarar del i dubbelrum.

från

41600 sek

Visa priser