TCS New York City Marathon

Helt resepaket

I priserna för helt resepaket ingår: Minst 4 nätter på valt hotell (välj mellan 6 st), flyg t/r, transfer t/r, reseledning, gemensam tur till nummerlappsmässan, morgonjogg, guidad tur i Brooklyn, löparprogram, 2 gemensamma löparträffar (Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå) en i sommar och en i höst, 500 kr i presentkort på löparskor på Runner’s Store mm. Under maratonhelgen är trycket på hotellen stort och efterfrågan överstiger alltid tillgången.

  • Lista
  • Karta

Beacon

The Beacon Hotel kallar sig ”The Jewel of the Upper West Side” och det stämmer. Hotellet är en verklig pärla med vänlig och personlig personal, fräscha rymliga rum och det ligger också mycket bra beläget.

från

18970 sek

Visa priser

Newton

Newton Hotel är ett väldigt bra budgethotell som vi har använt oss av i många år. Central Park ligger på promenadavstånd och det finns gott om affärer, butiker och restauranger i närområdet.

från

15260 sek

Visa priser

Belleclaire

Belleclaire är ett mycket trevligt trestjärnigt hotell med familjär stämning och perfekt läge på Broadway i trevliga Upper West Side.

från

18990 sek

Visa priser

Arthouse Hotel (tidigare NYLO)

Arthouse Hotel (tidigare NYLO) är ett fyrstjärnigt charmigt boutiquehotell med perfekt läge på Broadway i trevliga Upper West Side med bara tre kvarter ifrån Central Park.

från

24280 sek

Visa priser

Sheraton Times Square

Sheraton Times Square är ett fyrstjärnigt hotell i Midtown, nära Time Square och Central Park. På hotellet råder det en riktig härlig löparatmosfär då detta är ett av New York Marathons officiella hotell.

från

23450 sek

Visa priser

Mandarin

Mandarin Oriental är ett av New Yorks bästa hotell med oslagbart läge på Columbus Circle. Här bor du i femstjärnig lyx i hjärtat av New York med endast ett stenkast från Central Park och nära till Broadways teatrar, Midtowns shoppingutbud och restauranger.

från

41600 sek

Visa priser