TCS New York City Marathon

Helt resepaket

I priserna för helt resepaket ingår: Minst 4 nätter på valt hotell (välj mellan 7 st), flyg t/r inkl. alla skatter/avgifter, 1 incheckat bagage och seating, transfer t/r, reseledning, gemensam tur till nummerlappsmässan, morgonjogg, guidad tur i Brooklyn, löparprogram, 2 gemensamma löparträffar (Stockholm, Göteborg och Malmö) mm. Under maratonhelgen är trycket på hotellen stort och efterfrågan överstiger alltid tillgången. Priserna är per person.

För dig som reser utan sällskap men vill dela rum erbjuder vi del i dubbelrum på Newton och Watson samt del i fyrbäddsrum på Beacon. Du delar då rum med Springtime-resenärer av samma kön.

  • Lista
  • Karta

Hotel Edison New York

Hotel Edison är ett bekvämt trestjärnigt hotell i hjärtat av New York City, bara ett stenkast från Broadways skinande ljus och pulsen vid Times Square. Frånpris motsvarar del i dubbelrum.

från

21975 sek

Visa priser

Conrad New York Midtown

Exklusiva och rymliga sviter med toppenläge i det pulserande och myllrande hjärtat på Manhattan, knappt 500 meter till Central Park. Familjär inredning med upplevelsen av pied-á-terre. Frukost ingår. Frånpris motsvarar del i dubbelrum.

från

26205 sek

Visa priser

Beacon

The Beacon Hotel kallar sig ”The Jewel of the Upper West Side” och det stämmer. Hotellet är en verklig pärla med vänlig och personlig personal, fräscha rymliga rum och det ligger också mycket bra beläget. Frånpris motsvarar del i dubbelrum.

från

24990 sek

Visa priser

Newton

Newton Hotel är ett väldigt bra budgethotell som vi har använt oss av i många år. Central Park ligger på promenadavstånd och det finns gott om affärer, butiker och restauranger i närområdet. Frånpris motsvarar del i dubbelrum.

från

19955 sek

Visa priser

Mandarin

Mandarin Oriental är ett av New Yorks bästa hotell med oslagbart läge på Columbus Circle. Här bor du i femstjärnig lyx i hjärtat av New York med endast ett stenkast från Central Park och nära till Broadways teatrar, Midtowns shoppingutbud och restauranger. Frånpris motsvarar del i dubbelrum.

från

42645 sek

Visa priser