TCS New York City Marathon

Endast hotell

I priserna för endast hotell ingår: 4 nätter på valt hotell (välj mellan 2 utvalda hotell). Bokning av flyg och transfer sker på egen hand, ingen reseledning. Från Cambria Time square har vi buss och ledare direkt till starten. På Fairfield tar du arrangörens färja (smidigt nära hotellet). Under maratonhelgen är trycket på hotellen stort och efterfrågan överstiger alltid tillgången. Priserna är per person.

Viktigt att veta är att när resenär bokar både flyg och hotell vid ett och samma inköpsställe så omfattas resenären av paketreselagen. Resenär som bokar sin egen flygresa är därför inte berättigad till ersättning enligt paket-reselagen i de fall då flyget blir försenat, inställt eller av annat skäl gör att resenären missar delar eller hela det övrigt bokade arrangemanget. Det är därför särskilt viktigt att resenär som bokar flyg på egen hand ser över sitt försäkringsskydd.

  • Lista
  • Karta

Fairfield Inn & Suites Down Town

Här erbjuds du ett bekvämt boende i World Trade Center området. Detta 25 vånings höga hotell är nybyggt och öppnades så sent som i November 2017 och ligger nära bland annat New York Stock Exchange och 9/11 memorial. Här får du som gäst ta del av hotellets frukostbuffé som serveras varje morgon. 

från

9490 sek

Visa priser

Cambria Time Square

Cambria Hotel & Suites – New York Times Square är ett nytt, modernt och elegant hotell i hjärtat av Manhattan. Hotellet har ett perfekt läge nära Times Square, Rockefeller Center och Bryant Park.

från

10460 sek

Visa priser