TCS New York City Marathon

Endast hotell

I priserna för endast hotell ingår: 4 nätter på valt hotell (välj mellan 2 utvalda hotell). Bokning av flyg och transfer sker på egen hand, ingen reseledning. Under maratonhelgen är trycket på hotellen stort och efterfrågan överstiger alltid tillgången. Priserna är per person.

Viktigt att veta är att när resenär bokar både flyg och hotell vid ett och samma inköpsställe så omfattas resenären av paketreselagen. Resenär som bokar sin egen flygresa är därför inte berättigad till ersättning enligt paket-reselagen i de fall då flyget blir försenat, inställt eller av annat skäl gör att resenären missar delar eller hela det övrigt bokade arrangemanget. Det är därför särskilt viktigt att resenär som bokar flyg på egen hand ser över sitt försäkringsskydd.

  • Lista
  • Karta

Holiday Inn Financial District

Fräscht hotell som öppnade 2014, beläget långt ner på Lower Manhattan, nära till bland annat China Town, Battery Park, Wall street och One World Observatory.

från

4760 sek

Visa priser

AC Marriott Times Square Hotel

Modernt och elegant hotell i hjärtat av Manhattan. Perfekt läge nära Times Square, Rockefeller Center och Bryant Park.

från

9260 sek

Visa priser

Hampton Inn Times Square Hotel

Ett mycket bra och omtyckt hotell i hjärtat av Manhattan. Bra läge utmed Broadway, Times Square, Rockefeller Center och teatrar.

från

6110 sek

Visa priser