Om Resan

New York City Marathon

Förhandsbokningen för New York Marathon 2018 är öppen – av 150 000 ansökningar får bara 50 000, du kan vara en av dem! Boka din plats redan idag!

Även förhandsanmälan inför 2019 är nu öppen!

New York Marathon 2018
Resa: 1-5 november 
Loppdag: 4 november
Paketpris från: 17 990 kr (2017 års pris)
Startplats: 5950 kr
Ingår i Marathon Majors: Ja 
  
New York Marathon är ett av världens mest mytomspunna lopp.  Att springa genom NY:s alla fem stadsdelar, påhejad av två miljoner supportrar, och slutligen gå i mål i Central Park går inte att beskriva i ord – det måste upplevas!
Exakt 50 773 löpare gick i mål 2017.
Snittiden var 4.39.07.

31 års erfarenhet av resor till New York Marathon

Vi är specialister på löparresor i New York. Vi har gjort resor till New York Marathon i 31 år. 

Programmet är fullmatat med bl a morgonjogg, sightseeingturer, banbesiktning, musikaler, hockeymatcher på Madison Square Garden, heldag till Washington DC, shoppingutflykter till Woodbury Outlet, gemensam nummerlappsuthämtning och middagar.

Guider och reseledare

Vi har cirka 15 erfarna reseledare med på resan plus ett antal lokala guider som hjälper till vid transfer, utflykter med mera.

Anders Szalkai i blått, en av Sveriges bästa maratonlöpare genom tiderna, är en av alla våra engagerade och proffsiga ledare. 

Expertens bästa tips!

Thomas Björnermark är vår New York- och maratonexpert, med 55 maror i bagaget. 15 av dem har han sprungit i New York.  

– Det är en fantastisk upplevelse! Loppet har klart den bästa, största och mest högljudda publiken som gör att alla känner sig som hjältar! Alla är vinnare i New York!

“Det bästa är att alla är där av samma anledning”

– Det var verkligen en grymt bra resa. Från början till slut. Bokningen, resan och hotellet funkade perfekt. Då kunde jag fokusera på det roliga: att uppleva New York och förbereda mig för loppet

Åsa Bergström, åkte själv till New York för att springa marathon.

– För mig passade det väldigt bra att resa själv, jag ville ha fullt fokus på mitt lopp Jag kände mig helt trygg eftersom jag reste med en van arrangör. Och helt ensam är en ju inte. Jag träffade flera nya vänner under min resa, som jag fortfarande har kontakt med.