Om Resan

New York Marathon 2015 Specialresa

HÄNG MED OCH SPRING VÄRLDENS HÄFTIGASTE LOPP –

NEW YORK MARATHON!

2 november 2014 gick 50564 löpare i mål, vilket är makalöst i sig! Men söndagen 1 november 2015 kan du vara en av dem!

Se en snabb film genom hela banan.

Eftersom vi har gjort resor till New York och New York Marathon i över 25 år, kan vi med fog säga att vi vet hur denna stad bäst ska presenteras och vi kan utlova en härlig och spännande vistelse, vare sig du är här för första gången eller om du varit här tidigare.

New York är en relativt tacksam stad att arrangera resor till – utbudet är så enormt stort så det är svårt att misslyckas med att ge alla en innehållsrik och spännande resa. Bara det att, under kvällstid, stå vid Times Square och beskåda allt som händer, alla människor, neonljusen, pulsen – är en stor behållning. Nu har vi ju mycket större ambitioner än så.

NYC

Resans program kan bli hur fullmatat du vill, med t ex musikaler, hockeymatcher på Madison Square Garden, heldag till Washington DC, shoppingutflykter, middagar mm. Givetvis ska du ju hinna med och se de vanligaste monumenten och sevärdheterna, Frihetsgudinnan, Empire State Building, Wall Street, Ground Zero, Lincoln Center, Metropolitan, museum, gallerier. Och ovanpå detta ett shopping- och restaurangutbud som är det bästa och största i världen – hur du än planerar din resa kommer den att vara för kort.

NYC

Som grädde på moset kommer då resans höjdpunkt: TCS New York City Marathon. Världens mest populära och spektakulära maraton. Över 150 000 människor ansöker om en plats varje år, ca 50 000 får komma till start och du är en av dem! Drygt hälften av loppets deltagare är utländska löpare och många har laddat för detta i många år! Vid starten kan du nästan känna adrenalinet i luften – stämningen är fantastisk och när Frank Sinatras New York, New York spelas upp ur högtalarna är det många som får en tår i ögonvrån.

Starten går! Du känner hela Verrazanobron gunga under fötterna – en fantastisk och nästan lite skrämmande upplevelse men nu är du på väg mot något som vi lovar blir ett minne för livet!

Guider och reseledare
På hotellet bor minst en reseledare från Springtime som varje dag kommer finnas tillhands för er om ni har frågor eller vill har tips och ideer. På lördag har vi gemensam morgonjogg i central park.

nycledare