Los Angeles & New York med Malin Berghagen och Kristin Kaspersen

Utflykter

New-York-Times-Square

Citysightseeing 13 juni: Pris 395 kr Fyra timmar ledd av en svensktalande guide runt Manhattans intressantaste delar. Turen är en perfekt introduktion till New York men även den som varit i New York tidigare har utbyte av turen då våra guider alltid är väl uppdaterade om vad som händer i New York. Cirkatider 10 -14. Observera att det inte går att vara med på både shoppingturen och sightseeingturen fredag 13 juni.

Shoppingtur 13 juni: Pris 395 kr Shoppingtur till Woodbury Common outlet, en factory outlet med mycket bra priser. Den ligger cirka 90 minuters bussresa från New York. Så gott som alla kända märken såsom Adidas, Nike, Levis, Armani, Tommy Hilfiger, Anne Klein mfl finns representerade i de närmare 200 butikerna. Avresa cirka 09.00, hemkomst cirka 17.30. Observera att det inte går att vara med citysightseeing denna dag.

Festmåltid 14 juni: Pris 595 kr Vi firar dagens bedrift på en väl utvald restaurang. Mer info kommer senare.

Utöver dessa utflykter, se resans preliminära program där det ingår en rad andra utflykter och aktiviteter.

Buenos Aires Marathon & Inkaleden i Sydamerika

Vi planerar nu ännu en gång inför en härlig resa till Sydamerika. Vi besöker Argentina och Peru....
Resan är öppen för förhandsanmälan

New York Tjejmil

Häng med på årets tjejresa och spring tjejmilen i New York! Upplev dagar med härlig träning och känn storstadspulsen med shopping, museer, teatrar, restauranger och kaféer. Det här är en resa och ett ...
FRÅN 22 950 SEK