Om Resan

Los Angeles & New York med Malin Berghagen och Kristin Kaspersen

 Malin berghagen dans

2014 års resa är avslutad:

Följ med mig, Kristin och Springtime till mitt yogaparadis Los Angeles och New York! När mitt år av yogaresor är över så brukar jag ta en egen resa för att få inspireras av härliga yogaledare och då drar jag till USA. Ja, det kanske verkar märkligt för jag kanske borde åkt till Indien men i Los Angeles och New York finns det grymt bra fysisk yoga och jag är alltid lite extra yogahög när jag kommer hem därifrån.

I Los Angeles kommer ni förutom att yoga varje dag med mig och morgonjogga med Kristin få träffa härliga Maria Söderholm som tar hos på hike i bergen runt Malibu. Gå på raw food caféer och smita in på Shiva Reas yogaställe Exhale. Det här är resan som vrider upp din yoga nivå ett rejält steg på alla nivåer. Kristin kommer även hålla en föreläsning om hennes liv, träning och vad träningen betyder för henne.

kristin_kaspersen_mindre

På vägen hem till Sverige får de som vill stanna kvar i New York och springa tjejmilen. Vi fokuserar på löpning i central park och låter yogan hjälpa oss att landa. Det som vill följer med mig på mitt favorit ställe Jivamukti yoga vid Union Square.

 Malin föredrag

New York Tjejmil

Följ med till New York och spring New York Tjejmil! Upplev dagar med härlig träning och känn storstadspulsen med shopping, museer, teatrar, restauranger och kaféer. Det här är en resa och ett lopp för...
FRÅN 15 680 SEK