United Airlines NYC Halvmaraton

Hotell

Beacon Hotel ****
2130 Broadway (at 75th street) NY 10023
Tfn: +1-212-787 1100

The Beacon Hotel kallar sig ”The Jewel of the Upper West Side” –och det stämmer. Hotellet är en verklig pärla med vänlig och personlig personal, fräscha rymliga rum och mycket bra läge. Upper West har ett rikligt utbud av restauranger, barer, shopping, museer och närheten till underbara Central Park är ett stort plus. Från hotellet är det bara en kort promenad till Central Park och tunnelbanestationen (72th street) ligger bara ett stenkast bort. Tunnelbanan tar dig snabbt över hela Manhattan och är det överlägset bästa och billigaste transportmedlet.

Läge för loppet
Starten av NYC Halvmarathon går i år i Brooklyn och dit åker vi gemensamt på morgonen innan loppet. Målet är i central park vilket innebär gångavstånd tillbaka till hotellet efter avslutat lopp.  

Rummen
Rummen är rymliga, nyrenoverade och utrustade med pentry (kaffekokare, kylskåp, micro, spis). Alla rum har dusch/wc, tv, telefon, säkerhetsskåp, hårtork, strykjärn och strykbräda. 
I området finns många restauranger både för frukost, lunch och middag. Vill man göra sin egen mat går det också bra, den stora och välkända mataffären Fairways ligger precis mittemot hotellet och har ett stort och välsorterat utbud.
Rummen har fritt WiFi.
Frukost ingår inte, men en härlig ”diner” ligger nära hotellet.

Rumskategorier

  • Enkelrummen består av 1 rum med en säng
  • Dubbelrummen består av 1 rum med en dubbelsäng eller två separata sängar. En familj på 4 personer kan dela ett dubbelrum med 2 sängar förutsatt att båda barnen är under 12 år. Då utgår ingen kostnad för barnen.
  • Trippelrummen består av 2 rum, ett sovrum med två separata sängar och ett vardagsrum med en bäddsoffa
  • Fyrbäddsrummen består av 2 rum, ett sovrum med två separata sängar och ett vardagsrum med en bäddsoffa och en extra säng (extrasängen är 186 cm).

Hotellet har också ett antal större sviter som passar bra för 5–6 personer, på förfrågan.

Ensamresande kan med fördel välja att dela rum med andra och bo i flerbäddsrum. Observera då att de personer som bor i rummet måste komma överens om vem som sover var. Person 3 sover i bäddsoffan och person 4 sover i extrasäng.
Att bo 4 personer blir relativt trångt och det finns bara en dusch och toalett. Det fungerar dock bra – bara man är inställd på det.

Faciliteter
Hotellet har tvättrum med tvättmaskiner och torktumlare som man betalar med mynt. Litet och fräscht gym samt en härlig bar utmed receptionen.

Övrigt
Beacon Hotell är vårt stamhotell sedan 20 år tillbaka. Vi har många gäster som alltid vill bo där och det finns goda skäl till det. Vägg i vägg med hotellet ligger berömda Beacon Theatre där det allt som oftast är koncerter och shower av högsta internationell klass.

Se fler bilder från Beacon här:
http://www.beaconhotel.com/rooms_main.htm

Paris Marathon

Ett av världens största lopp med över 40 000 deltagare. Loppet är ett ”riktigt” stadslopp som passerar många av Paris sevärdheter....
FRÅN 6 450 SEK

Vandring & upplevelser i Davos

Den här resan passar för dig som söker en aktiv semester där dagarna fylls av härliga vandringar i storslagen alpnatur. Du bjuds också på återhämtningspass och yoga, samt en mycket social samvaro. På ...
FRÅN 16 975 SEK

Chicago Marathon

Chicago Marathon är ett av världens största, mest populära maratonlopp. Chicago - även kallat "The Windy City" - är ett måste för alla löpintresserade. ...
FRÅN 2 000 SEK

Virgin London Marathon

London Marathon är ett av världens snabbaste lopp och ca 40 000 löpare tar sig i mål. Loppet har en underbar bansträckning och stämning! ...
SLUTSÅLD

TCS New York City Marathon

Garanterade platser till 2021! Väntelista 2020. Om du ska springa ett maratonlopp i ditt liv så ska du göra det här! New York Marathon är ett av världens största och mest mytomspunna lopp. ...
FRÅN 2 000 SEK