New York Halvmaraton

Bekräftelsebrev NYC Halvmaraton

Hej, 

Vi hälsar dig välkommen på vår resa till New York Half Marathon 2022.

FAKTURA/BEKRÄFTELSE

Fakturan används som betalning av handpenning och även som slutbetalning. Vi ber dig att gå igenom din bekräftelse och faktura. Om det är något som är fel eller oklart ber vi dig att omgående kontakta oss.

ANMÄLAN TILL LOPPET 

Under vintern bjuder vi in er till en portal hos New York Road Runners, (NYRR), där ni får skapa en personlig profil och fylla den information som behövs inför loppet.

FLYG

Ni finner era flygtider i er bekräftelse. Vi flyger med SAS. Vi kan ordna med anslutningsflyg från de orter där SAS trafikerar. Flygbolagen kräver numera att vi uppger era passuppgifter, vi behöver därför en kopia av ert pass under vintern.

Visum och inresevillkor till USA

Vi återkommer under hösten när vi vet mer exakt vad som gäller.

Normalt har Sverige och Norge sedan länge haft visumfrihet till USA (undantag finns). För inresa till USA fr.o.m 12 januari 2009 gäller att man måste anmäla sig via internet (esta) minst 72 timmar före avresa. Inresetillståndet gäller sedan för obegränsat antal inresor till USA under två år. 

PASS

För svenska medborgare krävs giltigt svenskt pass som är maskinellt läsbart. Inga provisoriska pass accepteras. För barn och spädbarn krävs eget pass. Nya pass som utfärdats efter 26 oktober 2006 ska innehålla biometrisk information. Rese-närer av annan nationalitet än svensk bör kontrollera vad som gäller med Ameri-kanska Ambassaden alternativt sin egen myndighet.

HOTEL

Vi bor på Beacon hotell. Rummen har kylskåp, micro, spis, kaffemaskin, säkerhetsskåp. Fritt WiFi på hela hotellet. Trevlig bar i lobbyn. Frukost ingår inte men en härlig diner finns vägg i vägg.

PROGRAM

Se program via denna länk. 

 

Tack för din bokning! 
Med vänliga hälsningar

Springtime 

Gustavslundsvägen 34,1tr – 16751 Bromma – 
E-post: info@springtime.se – Telefon: 08-54553540

VÅRA HUVUDPARTNERS: