Médoc Marathon

Biljettbrev Medoc Marathon

 

Hej, 

Vi hoppas att sommaren är bra och att era förberedelser inför Medoc Marathon går som de ska. Här kommer nu en sista information samt dina färdhandlingar.

BILJETT

Biljett/resedokument hittar du bifogad i ditt mail. Vänligen läs igenom att sammanställningen på sida ett stämmer.
Observera att ingen voucher behövs till hotell, lopp eller vinpromenad.   

FLYGBILJETT

Din biljett med flygtider och referensnummer hittar du i bifogat dokument. Du checkar in med denna samt ditt pass på terminal 2 på Arlanda. Vi flyger med Air France till Bordeaux med mellanlandning och flygplansbyte i Paris. Hemresan sker även den med Air France via Paris. 
Ett incheckat bagage max 23 kg och ett handbagage max 12 kg ingår i resans pris.  Är det något mer du undrar över, ber vi dig att omgående kontakta oss. 

SAMLING AVRESA

Vi har frivillig samling på Arlanda, på terminal 2, den 6 september. Samlingen sker från kl. 05.30 vid utgången (gaten) för flyget till Paris. Där möter du reseledare Greger Höglund och Anna Lång, de bär Springtimekläder. Incheckning sker på egen hand och måste ske senast 1 timme innan avresa. Resväskan checkas in hela vägen till Bordeaux, i Paris byter vi plan.

VID ANKOMST MÉDOC/BORDEAUX

Vid ankomst till Bordeaux hämtar du ditt bagage och passerar passkontrollen. Vi har en privat buss bokad för gemensam transport till hotellet. Transfertid ca 30 minuter.

INCHECKNING PÅ HOTELL

– Ingen hotellvoucher behövs –
Du visar upp ditt pass vid ankomst för att checka in.

HOTELLET

Novotel Bordeaux Centre Meriadeck. Läs mer om hotellet via denna länk. Frukost och WiFi ingår.

STARTNUMMER/NUMMERLAPP

Vi delar ut nummerlappen på hotellet under fredagen. preliminär tid 17.00. Inga startbevis skickas ut till dig som ska springa. Du behöver inga biljetter för vinpromenaden på söndag, du får ett armband på plats. Dessa ska sättas på armen och det är ditt inträde för både vinpromenad och efterföljande lunch.

loppinfo

 

Följ denna länk för att komma till mer info om loppet. 

 

Program

Följ denna länk för att se resans program.

RESELEDARE

  • Anna Lång +46 
  • Greger Höglund +46 70 686 34 94
  • Thomas Björnermark 

Greger Höglund:
Greger är frankofil, talar franska språket, älskar dess kultur, mat och vin. Dessa egenskaper har gjort att han i många år anlitats av Springtime som reseledare under Paris- och Médocmarathon. Han har även ett antal gånger varit reseledare under loppen i New York och London. I början av 80-talet kom löpningen in i hans liv och 1984 sprang han Stockholm Marathon. Det skulle nog inte blivit fler marathonlopp om inte en vän, boende i New York, samma år övertalade honom att komma dit och springa marathon. Sedan var Greger helt fångad av marathonlöpning. Det innebar fyra, fem lopp per år. Idag har han genomfört 106 lopp varav 26 i New York.

ÖVRIGT

Kom ihåg att ni ska vara utklädda under loppet. Årets tema är ” tivoli”. Mer info i PM loppet.

Kom ihåg passet! 

 

Vi önskar dig en härlig och minnesvärd resa! 
Med vänliga hälsningar

Springtime 

Gustavslundsvägen 34,1tr – 16751 Bromma – 
E-post: info@springtime.se – Telefon: 08-54553540

 

PROVA 2 NUMMER AV VÅRA TIDNINGAR KOSTNADSFRITT

Klicka på respektive tidning för att beställa 2 nr gratis.

RW omslag WH_well omsalg BC omslag

 

VÅRA HUVUDPARTNERS:

 

 

 

Paris Marathon

Ett av världens största lopp med över 40 000 deltagare. Loppet är ett ”riktigt” stadslopp som passerar många av Paris sevärdheter....
FRÅN 6 450 SEK

New York Tjejmil

Följ med till New York och spring New York Tjejmil! Upplev dagar med härlig träning och känn storstadspulsen med shopping, museer, teatrar, restauranger och kaféer. Det här är en resa och ett lopp för...
FRÅN 2 000 SEK

Berlin Marathon

Vill ni springa en snabb och trevlig höstmara är Berlin det perfekta resmålet. Banan är flack, temperaturen behaglig och stämningen fantastisk. ...
FRÅN 2 000 SEK

Tokyo Marathon 2019

Ett av världens mest eftertraktade lopp. Över 35000 löpare, banan går i centrala Tokyo. En spännande upplevelse som du inte kommer glömma! ...
SLUTSÅLD