Mallorca -Träning & Äventyr Vår 2017

19-26 mars 2016 Women’s Health 2016

Mallorca_Mags_4 strand

Tänk yoga i soluppgången, smart löpning och gruppträning med proffsiga instruktörer. Och vad sägs om fräsch mat, strandhäng, roof-top-barer, shopping och äventyr? Häng med hälsomagasinet Women’s Health till Palma i vår – en resa du inte vill missa! 

Den här resan ger dig en ordentlig kickstart, med riktigt bra träning varje morgon och eftermiddag – och gott om tid att chilla på stranden och utforska naturen kring Palma. Vi har dessutom planerat en rad spännande äventyr, visst vill du också testa klippklättring, kajakpaddling och grottkrypning?

För din skull har vi dragit ihop ett knippe ytterst proffsiga ledare, som kommer att göra allt för att du ska trivas. Direkt från Los Angeles kommer personliga tränaren och fysfenomenet Tanja Djelevic (ja, hon som ledde Biggest Loser Sverige för några år sedan), specialist på funktionell styrketräning och livsstilsförändringar. Vi har gruppträningsproffset Maria Olofsson, som bland annat jobbar med Nike Training Club och sin egen balettfys-klass Barre Move.

För dig som vill komma igång eller uppgradera din löpning under veckan har vi bästa löpcoacherna Jenny Sunding och Magnus Hagström (tillika personliga tränare) på plats. Och – sist men inte minst – Women’s Health-redaktionens egen yogi/triathlet Sofie Lantto och crossfit-coach Anna-Lena Petterson.

Visst låter det som en grym vecka? Ta med bästa kompisen, syrran, kollegorna, sambon – eller res själv, vi lovar att ta hand om dig!