Mallorca -Träning & Äventyr Vår 2017

15-22 april 2017 – Kom igång – ICA, Slutsåld

Följ med ICA på en mat- och träningsresa till Mallorca

Mat och träning hör ihop, så följ med på en mat- och träningsresa till Palma! Ni kommer bjudas på hälsosamma matupplevelser. Och ICA:s dietister guidar till bra mat i samband med träning. Mellan måltiderna kan du träna allt från yoga till löpning, fysträning, dans och mycket mer.

Mer än bara träning

Resan innehåller mycket mer än ”bara” träning. Vi lägger stor vikt vid olika utflykter och äventyrsaktiviteter – som ju också är en form av träning – både fysiskt och mentalt. 

Vi vill locka dig att gå lite utanför din normala ”comfort zone” genom att exempelvis prova på bergsklättring, grottdykning eller SUP.

Gediget träningsprogram

Under veckan ingår förutom ett gediget träningsprogram, ett besök på en oliv- eller vingård samt en härlig vandring/löpning i området runt vackra Deia och Soller. Läs mer om detta under fliken Träningsäventyr och Utflykter. 

Kom igång - ICA

Härliga Palma 

Palma och Mallorca erbjuder ett stort utbud av mat, dryck, shopping, mode och naturupplevelser. Även om vi har ett fullspäckat program kommer det att finnas stora möjligheter att knyta nya kontakter, slappna av och ha kul tillsammans.

Bästa tid att åka

April brukar vara en fin månad att besöka Mallorca på, våren gör sitt intåg med knoppande blommor och solen värmer upp våra frusna vinterkroppar.

Vi gör resorna med dig i fokus!

Veckan genomförs i ett unikt samarbete mellan ICA, Springtime och Ving. ICA´s dietister finns på plats och inspirerar och föreläser, Springtime planerar och genomför all träning och vi bor på Vings fräscha Sunprime Waterfront Hotell. Hotellet är perfekt beläget på stranden och erbjuder en mängd olika rumstyper, faciliteter samt en trevlig restaurang och bar.

Kom igång - ICA

Utvalda instruktörer

Ledarstaben består av ca 8 noga utvalda instruktörer/föreläsare och de kommer att erbjuda pass som är upplagda så att du själv avgör hur hårt du vill köra. Om du vill köra riktigt tufft kommer du få utlopp för det, men det går bra att ta det lugnare och prova på också. Varierande, utmanande och roligt kommer det att vara!

Häng med på en vecka och “Kom igång” med din träning!