Mallorca -Träning & Äventyr Vår 2017

12-19 mars Viktklubb 2016

alla tre huvud

Äntligen är den här! Viktklubbs egen träningsresa i samarbete med Springtime till underbara Mallorca. Under en hel vecka kommer vi svettas, skratta, träna och umgås. Med på resan för ett inspirera er med både kunskap och träningsglädje finns självfallet våra profiler Josefine Jonasson (leg. dietist), Mårten Nylén (personlig tränare) och Shirin Djavidi (personlig tränare).

 

Målet med resan är enkelt – vi ska ha riktigt roligt tillsammans! Resan passar alla, oavsett träningsnivå eller tidigare erfarenhet. Vill du komma igång, vill du komma vidare eller vill du belöna dig själv eller testa något nytt? Vi erbjuder träning från tidig morgon till sen kväll med upp till 7 pass om dagen. Passen varierar med allt från Mårtens funktionella träning till Shirins yoga som du kan varva med promenader, dans eller varför inte ett pass i aerobics. I tillägg till Viktklubbs profiler tar Springtime med sig några av sina bästa instruktörer, allt för att du ska få den bästa tänkbara veckan.

Frukost, lunch och middag äter vi gemensamt. Till lunch och middag dukas det varje dag upp en fantastisk buffé, men bara lugn. Självfallet har den anpassats till Viktklubb av vår leg. dietist Josefine Jonasson. Josefine kommer dessutom dela med sig av sin kunskap genom inte mindre än tre föreläsningar under kvällarna. Dessutom ges det en unik chans under dagarna att få ytterligare kostråd av Josefine genom workshops i mindre grupper. Även Mårten och Shirin kommer självfallet dela med sig av sin kunskap under veckan i form av både träningspass och föreläsningar.

Så, massa träning, ovärderlig kunskap, god mat och nya vänner. Vad saknas? Jo, det är ju semester vi är på. Självfallet har vi planerat in tid för utflykter och sightseeing i fantastiska Palma. Då Shirin är bosatt i Palma sedan ett år tillbaka kommer vi ha tillgång till alla hennes bästa tips. Vill du ha tid över till annat, som att läsa en bok eller ta en tupplur? Det kommer det finnas tid till. Dessutom bestämmer du själv vilka och hur många pass du vill träna varje dag.

Vad väntar du på?

Boka redan idag för att säkra din plats på vad vi lovar blir en av dina roligaste veckor 2016!

Om Viktklubb

”Viktklubb är en digital viktminskningstjänst som grundades 2003 i samarbete med Karolinska Institutet. Viktklubbs metod bygger helt enkelt på att du ska äta mindre än du gör av med. Smarta funktioner som app, loggbok, tusentals recept och menyförslag finns för att ge hjälp och kunskap om en hälsosam livsstil. Träningsprogram framtagna av Mårten Nylén och löparskola av Shirin Djavidi hjälper dig komma igång med träningen och i forum, chattar och bloggar får du hjälp och stöd från såväl Viktklubbs experter som andra medlemmar. Du kan räkna med oss!”

Instruktörer på plats

 • Mårten Nylén

  Instruktör

 • Shirin Djavidi

 • Josefine Jonasson

 • Malin Berghagen

  Instruktör

 • Maria Cajdert

 • Magnus Hagström

  Instruktör

 • Linda Ljungblom