Mallorca -Träning & Äventyr Vår 2017

11-18 MARS 2017, Klassikervecka – Slutsåld

Mallorca simhall

Mallorca – Klassikervecka 11-18 mars

Bokningen stängd, ring för nybokningar!

Den fysiska träningen ges givetvis stor plats på vår resa till vackra Mallorca. Yoga, löpning, dans- och fysträning i en härlig mix. Just denna vecka lägger vi lite större vikt på klassikergrenar genom att erbjuda pass med rullskidor, cykel, simning samt inspirerande föreläsningar/workshops. Vår ambition är att du ska åka hem med en känsla fylld av inspiration och glädje! Och kanske lite träningsvärk….

Mallorca rullskidor 1

Resan innehåller mycket mer än ”bara” träning. Vi lägger stor vikt vid olika utflykter och äventyrsaktiviteter – som ju också är en form av träning – både fysiskt och mentalt. Vi vill locka dig att gå lite utanför din normala ”comfort zone” genom att exempelvis prova på bergsklättring, grottdykning och SUP (Stand Up Paddle).

Under veckan ingår förutom ett gediget träningsprogram, ett besök på en oliv- eller vingård samt en härlig vandring/löpning i området runt vackra Deia och Soller. Läs mer om detta under fliken Träningsäventyr och Utflykter.

Mallorca bergspass

Palma och Mallorca erbjuder ett stort utbud av mat, dryck, shopping, mode och naturupplevelser. Även om vi har ett fullspäckat program kommer det att finnas stora möjligheter att knyta nya kontakter, slappna av och ha kul tillsammans. Mars brukar vara en fin månad att besöka Mallorca på, våren gör sitt intåg med knoppande blommor och solen värmer upp våra frusna vinterkroppar.

 Vi gör resorna med dig i fokus

Veckan genomförs i ett unikt samarbete mellan ICA, Springtime och Ving. ICA´s dietister finns på plats och inspirerar och föreläser, Springtime planerar och genomför all träning och vi bor på Vings fräscha Sunprime Waterfront Hotell. Hotellet är perfekt beläget på stranden och erbjuder en mängd olika rumstyper, faciliteter samt en trevlig restaurang och bar.

Mallorca rullskidor

Ledarstaben består av ca 8 noga utvalda instruktörer/föreläsare och de kommer att erbjuda pass som är upplagda så att du själv avgör hur hårt du vill köra. Om du vill köra riktigt tufft kommer du få utlopp för det, men det går bra att ta det lugnare och prova på också. Varierande, utmanande och roligt kommer det att vara!

Häng med på en utmanande klassikervecka!

 

Instruktörer på plats

  • Mattias Lejon

  • Malin Berghagen

    Instruktör

  • Peter Bruun

  • Shirin Djavidi

  • Isabella Habijan

  • Oscar Karlsson

  • Malin Gustafsson