Om Resan

Mallorca -Träning & Äventyr Vår 2017

mallorca hopp på strand

Träning, äventyr & livsstil allt på härliga Mallorca!

Välj mellan sju fullmatade veckor under våren med avresa på lördagar.

Spännande äventyrsaktiviteter

Träningen är den centrala delen på alla våra resor. På resorna till just Mallorca lägger vi även stor vikt vid olika äventyrsaktiviteter – som också är en form av träning. Vi vill locka dig att gå lite utanför din normala ”comfort zone” genom att exempelvis prova på bergsklättring, grottvandring och SUP (stand up paddle). 

Stadsliv i charmiga Palma

Palma och Mallorca erbjuder ett stort utbud av mat, dryck, shopping, mode och naturupplevelser. Även om vi har ett fullspäckat program kommer det att finnas stora möjligheter att knyta nya kontakter, slappna av och ha kul tillsammans.

Sunprime Waterfront – bekvämt boende

Resorna genomförs i samarbete med Ving och andra veckopartners. Vi bor vid stranden i underbara Can Pastilla, på hotellet Sunprime Waterfront. Det är ett riktigt bra hotell som erbjuder en mängd olika rumstyper. Bland annat kan man bo i fina terrasslägenheter högst upp i hotellet, med fantastisk utsikt. 

God och nyttig mat

Vi har valt att inkludera större delen av resans måltider och även dryck i priset, detta mycket av sociala skäl – men också för att det serveras god och bra mat på hotellet. Varje dag serveras en riklig och hälsosam (nåja, man väljer själv) frukostbuffé, fem luncher och fem middagar (måltidsdryck ingår). Några dagar och kvällar äter vi i Palma, där restaurangutbudet är enormt. Kanske avslutas kvällen på någon trevlig roof-top-bar…

mallorca-ving4

Många spännande aktiviteter

Det som skiljer de här resorna från våra vanliga Training Camps är att träningen fokuseras till morgon och förmiddag samt ett sent eftermiddagspass (de flesta dagar). Vissa dagar ger vi oss ut på olika äventyr som vandringar, bergsklättring, grottutforskning, trailruns, cykelturer, vin/olivgårdsbesök, shoppingturer med mera.

Utvalda instruktörer

Under våra veckor på plats består ledarstaben av 6-8 noga utvalda instruktörer och de kommer att erbjuda pass som är upplagda så att du själv avgör hur hårt du vill köra. Om du vill köra riktigt tufft kommer du få utlopp för det, men det går bra att ta det lugnare och prova på också. Varierande, utmanande och roligt kommer det att vara!