Om Resan

Lyxig Yoga & Mindfulnessresa med avslut i Palma

lyxig yoga & mindfulnessresa med avslut i palma
DATUM: 29 april – 6 maj 2023

Unna dig en avkoppling i månadsskiftet april/maj där vi både njuter av yogans och naturens stärkande krafter. Dessutom avslutar vi med två nätter på egen hand i ljuvliga Palma där kultur, shopping och coola restauranger väntar. 

Under 2023 är det viktigare än någonsin att vi tar hand om oss själva och varandra. Tiden är orolig och världen är upp och ner. Många av oss känner oro och stress inför framtiden. Mycket av det kan vi inte påverka men däremot kan vi påverka vårt eget förhållningssätt. Vi behöver ge oss tid till reflektion, nyladdning och rörelse för att släppa stress och stärka vår inre hälsa. 

Detta är ingen vanlig träningsresa utan en yoga och mindfulnessresa utöver det vanliga!

Under vår unika vecka smälter vi samman det bästa av allt inom yogan och mindfulness och kombinerar det med vacker vandring, hälsosam vegetarisk mat som intas i en lugn och rofylld miljö. Vi har med oss yogaprofilen Malin Sävstam som under 5 dagar mjukt kommer guida oss till ökad närvaro med hjälp av olika väl beprövade tekniker. Här smakar vi på Hatha yogans olika dimensioner. Vi rör oss dynamiskt för att bygga upp muskler och skelett. Vi låter kroppen landa mer grundat och mjukt för att stärka bindväv, leder och ligament. Daglig andnings- och mindfulnessträning ger oss inre hälsa och ett lugnare sinne.

Inför vandringarna som utgår från byn kommer Malin att lämna värdefulla tankar att ta med sig på turen och här går vi tillsammans med erfaren guide.

I den lugna bergsbyn Estellencs på Mallorcas västkust bor vi på Maristel Hotel & Spa. Hotellet ligger med en spektakulär utsikt över medelhavet och här njuter man av magiska solnedgångar. Miljön är perfekt för en resa där vi upplever total lugn och ro.    

Efter lugna dagar med Malin på Hotel Maristel & Spa lämnar vi bergsbyn Estellencs och åker mot Palma där 2 fria dagar väntar. Under fliken Tips i Palma kan du läsa om vad du kan se och göra. För den som föredrar att fortsätta att njuta av lugnet går det bra att göra det vid hotellets utomhuspool och spa.