Om Resan

Löparweekend Sälen 20-23 augusti

Löparweekend i Sälen 20-23 augusti

Att springa på fjället med stopp för att dricka vatten i fjällbäckar eller låta fötterna få dansa fram i skogen på sköna stigar är bra för både kropp och själ. I Sälen finns många möjligheter till löpning som stimulerar flera sinnen, får din kropp att bli fylld med härliga endorfiner och ger dig skön frisk luft i lungorna. Varvar du detta med något skönt yoga/rörlighetspass och en avkopplande stund i Experiums Saunaworld & SPA så kan det inte bli annat än en toppenhelg! 

Vi tajmar vår löparweekend i Lindvallen med några sköna utmaningar att ta sig an om man vill. Under lördagen den 22 augusti går Ultravasan 90 och 45, Vasastafetten och Vasakvartetten (läs mer här) i skogarna mellan Sälen och Mora och uppe på fjällen runt Lindvallen genomförs Bagheera Fjällmarathon Sälen med distanser på 42km, 21km och 10km. För dig som gillar mörkerlöpning så finns också loppet Fjällnatten som går redan på fredagskvällen. Även för de yngre barnen erbjuds ett fjällmarathon, så vi lovar att det finns extra utmaningar under denna helg för de som inte nöjer sig med ”endast” en löparweekend i fjällmiljö. 

Du bor bra på Skistar Ski Lodge eller i Timmerbyns mysiga stugor med närhet till affär, restaurang och Skistars egna aktivitetsutbud som downhill, pumptracks, mountainbikeleder, bad och bowling. 

Mer information om resan samt möjlighet att boka kommer under januari månad!