Om Resan

Löparevent

 

Löpning

Löparträff i Umeå, Uppsala, Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo

Under för- och sensommaren 2015 erbjuder vi två härliga löparträffar, 16 juni och 30 augusti, för dig som ska springa ett höstmaraton eller för dig som är intresserad av löpning i största allmänhet.

Söndag 30 augusti startar vi kl 10:00 från respektive stad och butik (se adresser i högerlisten) och kör ett långpass med en fartökning inlagd, utformat av Anders Szalkai på trana.marathon.se. 

Det blir ett lugnt långpass med en fartökning inlagd. Vi delar in oss i olika fartgrupper. Målet är att springa i totalt 2,5 timmar från det att vi startar passet. Efter ca. 70-80 minuter i långpassfart lägger vi in relativt distinkt fartökning på 3 km beroende på grupp. Under fartökningen är tanken att vi ska springa runt 20-30 sekunder snabbare per kilometer än gruppens långpassfart. Efter fartökningen går vi tillbaka till grundfarten och fullföljer långpasset. Vi har som mål att under passet återkomma till vår samlingspunkt någon gång. På så vis kan man vara med även om man inte vill eller kan springa så långt som 2,5 timmar, utan då kan avsluta passet när vi passerar utgångspunkten.

Ta med vätskebälte om det är en varm dag och tänk på att inte välja en grupp där långpassfarten motsvarar ditt planerade snitt-tempo på maran, utan välj den fartgrupp som springer i närmst långsammaste fart. Grundfarten ska kännas lugn för dig, och det är på fartökningen vi kommer jobba tuffare för att träna oss både muskulöst och mentalt. 

När: Söndag 30 augusti
Plats: Speciellt utvalda Intersportbutiker i Umeå, Uppsala, Stockholm, Göteborg och Malmö. Löplabbet i Oslo.
Pris: 200 kr 
OSA: 14/8

Möjlighet till ombyte och dusch finns ej men du kan lämna dina saker i butiken. Under dagen bjuds du utöver passet, på tid för frågor, en smörgås, dryck från Vitamin Well, snacks från Exotic Snacks, en liten goodie-bag och riktigt bra erbjudanden i butikerna. 

Välkomna!

 2014 TCS NYC Marathon