Om Resan

Löpardagen 1 september 2024

löpardagen

Sidan uppdateras

Sommaren börjar övergå i sensommar eller höst och det börjar nu närma sig höstens stora utmaning. Vare sig du siktat in dig på Berlin i september eller Valencia i december så är det läge att få många mil i benen. Vi bjuder därför in alla som har en löparresa bokad med oss till en kombinerad inspirations- och träningsdag söndagen den 1 september.

Upplägget är enkelt, vi börjar med en inspirationsföreläsning som följs upp av ett långpass där våra coacher håller i olika fartgrupper. Vi avslutar med en lätt lunch. Under dagen finns våra projektledare med vilket gör att det går utmärkt att få svar på frågor om de kommande resorna och loppen. Vi utgår från Idrottshögskolan (bakom Stockholm Stadion) där möjlighet till ombyte och dusch finns.

För er som bor långt ifrån Stockholm kanske ska passa på att göra en helg av detta? På lördagen går den 40:e upplagan av Tjejmilen så varför inte komma till vår vackra huvudstad och heja fram tjejerna? Ett ypperligt alternativ för alla tjejer är ju att kombinera genom att både springa Tjejmilen på lördagen och sedan ett långpass på söndagen, kan helgen bli bättre? Som sagt, Löpardagen, kommer att vara kostnadsfri för alla er som har en bokad löparresa med oss och givetvis inkluderar det även er som bokat en resa under våren 2025. Det krävs dock att man anmäler sig och platserna kommer att vara begränsade. Så fundera inte för mycket utan anmäl dig idag!

Välkomna!