London Marathon

Program

London morgonjogg hydepark

Preliminärt program 2018

Fredag 20 april
12.50 Ankomst med SK 531 från Arlanda. Efter ankomsten till London har vi transfer med svensktalande guide direkt till mässan för upphämtning av nummerlapp och sedan vidare till hotellen.
16.00 Incheckning för dem utan flyg.
18.00 Ca incheckning på hotellen.
19.00-19.15 Reseledare finns i lobbyn på respektive hotell om ni har frågor & funderingar.

Lördag 21 april
07.30 Morgonjogg och rörlighet i Hyde park.
9.45-10.00 Reseledare finns i lobbyn på respektive hotell om ni har frågor & funderingar.
10.00 Samling i lobbyn för gemensam tur med tunnelbana för de som inte varit på nummerlappsmässan. 

Söndag 22 april
07.30 Upphämtning med buss på respektive hotell för transport till starten av London Marathon.
10.00 Starten går (2017-års tid, 2018-års tid ej klar) Lycka till!
18.45 Samling i lobbyn för promenad resp. tunnelbana till gemensam after run middag. Förbokning krävs. Island Grill

Måndag 23 april 
11.00 Utcheckning. Väskor kan förvaras i bagagerum på hotellen under dagen. 
10.50 Samling i lobbyn för transfer till flygplatsen.
13.50 Avgång med SK 532 till Arlanda. Ankomst kl. 17.20. 

Obs! Programmet är preliminärt och kan komma att ändras.

england-london-bil 

London är onekligen en av världens mest omtalade städer och här finns verkligen något för alla. I Englands huvudstad bor ca.7,6 miljoner vilket givetvis bidrar till en dynamisk stad som sjuder av liv och rörelse.
Här i London finns det mängder av museer, härliga parker, kända byggnader, konstgallerier och konsertarenor, det är helt enkelt svårt att ha tråkigt här.
Till de mest berömda sevärdheterna kan Big Ben, Piccadilly Circus, London Eye och House of Parlament räknas. Förutom en sväng förbi dessa platser är det på sin plats att känna på stämningen under en fotbollsmatch, då det kan vara svårt att få tag i fotbollsbiljetter går det minst lika bra att se den på någon av Londons alla lokala pubar.

I övrigt har London en blomstrande musikalscen och är man intresserad av shopping har staden allt från fashionabla köpcentrum till små mysiga marknader.

När det kommer till mat så är London en verklig metropol, med så många invånare från alla världens hörn kan du få smaka på både indiskt, kinesiskt, italienskt, indonesiskt, franskt mm. Av engelsmännen bör man dock prova fish and chips.

Vi arrangerar en weekendresa med flyg fredag till måndag med boende på centrala hotell. Önskar du att förlänga resan går det givetvis bra, ring för mer information.
Som du förstår finns det massvis att göra, och allt kan bli tight på en helg. Vi ska ju även hinna med att springa London Marathon, ett trevligt och relativt lättsprunget lopp. Under april är temperaturen runt 12 grader och arrangörerna gör ett strålande jobb med de många vätskekontrollerna.
Efter loppet firar vi vår bedrift med en gemensam middag på restaurang.

pub

Springtime rekommenderar
För er som har avklarat de klassiska sevärdheter i London vill vi rekommendera ett besök på Tate Modern för den som gillar internationell modern toppkonst, tekryssning på Thames, restauranggatan Brick Lane för den som gillar indisk mat och områderna Covent Garden och Knightbridge för dig som gillar designermode. Värt ett bösök är även det som sägs vara Londons äldsta pub: Olde Chesire Cheese som ligger vid tunnelbanestationen Blackfriars. Missa inte heller att gå till någon av alla musikaler och kolla om det finns någon biljett över till kvällen föreställning, alla föreställningar i London håller en hög nivå och priserna kan vara halverade samma dag som föreställningen.

Berlin Marathon

Vill ni springa en snabb och trevlig höstmara är Berlin det perfekta resmålet. Banan är flack, temperaturen behaglig och stämningen fantastisk. ...
FRÅN 2 000 SEK

Brooklyn Half Marathon

Häng med till New York och Brooklyn spring den USA:s största och mest populära halvmara med över 27 000 löpare. ...
FRÅN 15 960 SEK

New York City Marathon

Om du ska göra ett maratonlopp i ditt liv så ska du göra det här! New York Marathon är ett av världens största och mest mytomspunna lopp. ...
FRÅN 2 000 SEK

New York Tjejmil

Följ med till New York och spring New York Tjejmil! Veckan består bl.a. av gemensam träning i Central Park och arrangerade utflykter med lokala guider. ...
FRÅN 12 900 SEK

Médoc Marathon

Följ med till Médoc Marathon och spring det roligaste loppet som finns. Loppet är en stor fest med otroliga utklädningskreationer, mat, vin, löpning och musik. ...
FRÅN 7 450 SEK