TCS London Marathon

Best Western Mornington Hotel

Best Western Mornington Hotel ***+

12 Lancaster Gate, London, W2 3LG
Tlf: +44 ‎0859 366 479

Trevligt hotell beläget i Bayswater, 10 min promenad från Paddingtons station och Hyde Park. Lancaster Gate tunnelbanestation ligger tre minuters promenad härifrån och till Buckingham Palace tar det en halvtimme till fots. Rummen håller genomgående bra standard och personalen är hjälpsam.

Läge för loppet
Till starten av loppet åker vi egna bussar från hotellet. Efter loppet tar ni er enklast med tunnelbana till Lancaster Gate, det är 4 stationer och 1 byte. Det går att gå genom Hyde Park tillbaka till hotellet, ca 5 km.

Rummen
Hotellet har 66 rum, alla med dusch/WC, gratis WI-FI, LCD-tv, kaffe/tekokare, skrivbord, säkerhetsskåp, hårtork, telefon och strykjärn/bräda.

Rumskategorier
* Enkelrummen har 1 säng.
* Dubbelrummen har 1 dubbelsäng
* Twinrum har av 2 sängar

Tips! Om du åker själv så går det fint att boka del i twinrum och då dela rum med annan ensamåkande Springtimeresenär av samma kön.

Faciliteter
Hotellet har en mysig ”biblioteks” bar, gym, 24/h receptions service, gratis Wi-fi och bra frukost som ingår i priset.

Övrigt
Trevligt och populärt hotell som vi använt oss av i 4 år. Nära till Hyde Park för morgonjogg. Bara 2 stationer från Notting Hill.

TCS New York City Marathon

Förtursanmälan för 2024 är öppen! Om du ska springa ett maratonlopp i ditt liv så ska du göra det här! New York Marathon är ett av världens största och mest mytomspunna lopp. ...

New York Tjejmil

Häng med på årets tjejresa och spring tjejmilen i New York! Upplev dagar med härlig träning och känn storstadspulsen med shopping, museer, teatrar, restauranger och kaféer. Det här är en resa och ett ...
FRÅN 22 950 SEK

Médoc Marathon

Följ med till Médoc Marathon och spring det roligaste loppet som finns. Loppet är en stor fest med otroliga utklädningskreationer, mat, vin, löpning och musik. ...
FRÅN 11 995 SEK