London Marathon

Hotell

 Mornington hotell london

 Best Western Mornington Hotel ***+
12 Lancaster Gate, London, W2 3LG
Tlf: +44 ‎0859 366 479

Trevligt hotell beläget i Bayswater, 10 min promenad från Paddingtons station och Hyde Park. Lancaster Gate tunnelbanestation ligger tre minuters promenad härifrån och till Buckingham Palace tar det en halvtimme till fots. Rummen håller genomgående bra standard och personalen är hjälpsam.

Läge för loppet
Till starten av loppet åker vi egna bussar från hotellet. Efter loppet tar ni er enklast med tunnelbana till Lancaster Gate, det är 4 stationer och 1 byte. Det går att gå genom Hyde Park tillbaka till hotellet, ca 5 km.

Rummen
Hotellet har 66 rum, alla med dusch/WC, gratis WI-FI, LCD-tv, kaffe/tekokare, skrivbord, säkerhetsskåp, hårtork, telefon och strykjärn/bräda.

Rumskategorier
* Enkelrummen har 1 säng.
* Dubbelrummen har 1 dubbelsäng
* Twinrum har av 2 sängar

Tips! Om du åker själv går bra att boka del i twinrum och dela rum med annan ensamåkande Springtimeresenär av samma kön.

Faciliteter
Hotellet har en mysig “biblioteks” bar, gym, 24/h receptions service, gratis Wi-fi och bra frukost som ingår i priset.

Övrigt
Trevligt och populärt hotell som vi använt oss av i 4 år. Nära till Hyde Park för morgonjogg. Bara 2 stationer från Notting Hill.

 
 

LON Marathon 2015 hotell

Copthorne Tara ***
Scarsdale Place, London, England
Tfn 0207 937 7211

Ett bra mellanklasshotell som ligger mitt i Royal Borough i Kensington. Hotellet ligger mycket centralt och har bland annat gångavstånd till populära Knightsbridge, Royal Albert Hall och Notting Hill. Gott om butiker och restauranger i området.

Läge för loppet
Till starten av loppet åker vi med egna bussar från hotellet. Efter loppet tar man enklast tunnelbanan till High Street Kensington. Alla löpare åker tunnelbana gratis.

Rummen
Hotellet har 833 rum, alla med wc/dusch, tv, minibar, kaffe- och tekokare samt hårtork. Wi-Fi (mot avgift). Frukost ingår. Säkerhetsskåp i receptionen.

Rumskategorier
* Enkelrummen har säng.
* Dubbelrummen har 1 dubbelsäng 
* Twinrum har 2 separata sängar.

Tips! Om du åker själv går bra att boka del i twinrum och dela rum med annan ensamåkande Springtimeresenär av samma kön.

Faciliteter
Det finns 2 restauranger, 1 bar och 1 café på hotellet. Fitnessrum och bankomat finns. Receptionen har 24 timmars service.

Övrigt
Både Holland Park och Hyde Park ligger mycket nära för promenader eller joggingturer.

Berlin Marathon

Vill ni springa en snabb och trevlig höstmara är Berlin det perfekta resmålet. Banan är flack, temperaturen behaglig och stämningen fantastisk. ...
FRÅN 2 000 SEK

Brooklyn Half Marathon

Häng med till New York och Brooklyn spring den USA:s största och mest populära halvmara med över 27 000 löpare. ...
FRÅN 15 960 SEK

New York City Marathon

Om du ska göra ett maratonlopp i ditt liv så ska du göra det här! New York Marathon är ett av världens största och mest mytomspunna lopp. ...
FRÅN 2 000 SEK

New York Tjejmil

Följ med till New York och spring New York Tjejmil! Veckan består bl.a. av gemensam träning i Central Park och arrangerade utflykter med lokala guider. ...
FRÅN 12 900 SEK

Médoc Marathon

Följ med till Médoc Marathon och spring det roligaste loppet som finns. Loppet är en stor fest med otroliga utklädningskreationer, mat, vin, löpning och musik. ...
FRÅN 7 450 SEK