Virgin London Marathon

Biljettbrev London

Hej,

Vi hoppas att våren är bra och att dina förberedelser inför London Marathon går som de ska. Nedan hittar du info om resans program och loppet. Bifogat är din resehandling och ev. flygbiljett. 
Startbeviset till loppet får ni per e-post ca 2 veckor innan avresa. Kontakta oss om ditt startbevis inte har kommit 1 vecka innan avresa.

RESEDOKUMENT

Ditt resedokument är bifogat i mailet. Vänligen läs igenom att sammanställningen stämmer.
Observera att ingen voucher behövs till hotell eller övriga aktiviteter.

FLYGBILJETT (gäller er som har bokat flyg genom springtime)

Din flygreferens ligger i resedokumentet. Kolla efter ”reservation no” eller ”booking ref” på sid. 2. Dubbelkolla att ditt tilltalsnamn och efternamn är rätt stavat. Du kan checka in 22 h innan avresa på SAS hemsida här alt på flygplatsen vid avresa. Det incheckade bagaget får väga max 23 kg och handbagaget får väga max 8 kg. 

SEATING

För att garantera en specifik sittplats på planet måste du boka den genom SAS hemsida. Detta gör du här senast 22 h innan avresa.   

SAMLING AVRESA

Vi har en frivillig samling på Arlanda, på terminal 5, den 20 apr. Samlingen sker från kl. 10.30 vid utgången (gaten) för flyget till London. Där möter du reseledare Thomas, Annie och Mikael, de bär Springtimekläder. Incheckning sker på egen hand och vi rekommenderar att vara på Arlanda minst 1,5 timmar innan avresa.

VID ANKOMST

Vid ankomst i London hämtar du ditt bagage och passerar passkontrollen där du blir mött av en representant från Springtime. Vi har en privat buss bokad för gemensam transport till hotellet via nummerlappsmässan för uthämtning av nummerlapparna. 

INCHECKNING PÅ HOTELL

– Ingen hotellvoucher behövs –
Du visar upp ditt pass vid ankomst för att checka in.

HOTELLEN

Vi bor på hotell Copthorne Tara och Best Western Mornington. Läs mer om hotellen via denna länk. Frukost ingår. Wi-Fi ingår. 

STARTNUMMER/NUMMERLAPP

Mailas till dig ca 2 veckor innan avresa. Kontakta oss om du inte fått ditt startbevis 1 vecka innan avresa. 

Loppinfo

Mer info om loppet här

PROGRAM

Följ denna länk för att se resans program 

RESELEDARE

Thomas Melén. Telefonnr: +46 72 188 28 77. 
Läs mer om Thomas här 
Annie Fasth. Telefonnr: +46 70 523 69 19.
Läs mer om Annie här 
Mikael Näslund: Telefonnr: +46 70 957 17 75. 
Läs mer om Mikael här 

VIP-rabatt i Runner’s Store

Som resenär med Springtime får du rabatt på kläder från Craft, 20% och elektronik från Garmin, 10%. Ange koden: SPRINGTIMEVIP18

Vi önskar dig en härlig och minnesvärd resa!

Med vänliga hälsningar,
Springtime
Gustavslundsvägen 34,1tr – 16751 Bromma –
E-post: info@springtime.se – Telefon: 08-54553540

PROVA 2 NUMMER AV VÅRA TIDNINGAR KOSTNADSFRITT

Klicka på respektive tidning för att beställa 2 nr gratis.

RW omslag

BC omslag

 

 

 

 

 

 

Våra huvudpartners: 

TCS New York City Marathon

Bokning 2021 / Förhandsanmälan 2022 är öppen. Om du ska springa ett maratonlopp i ditt liv så ska du göra det här! New York Marathon är ett av världens största och mest mytomspunna lopp. ...
FRÅN 2 000 SEK

New York Tjejmil

Följ med till New York och spring New York Tjejmil! Upplev dagar med härlig träning och känn storstadspulsen med shopping, museer, teatrar, restauranger och kaféer. Det här är en resa och ett lopp för...
SLUTSÅLD

Médoc Marathon

Följ med till Médoc Marathon och spring det roligaste loppet som finns. Loppet är en stor fest med otroliga utklädningskreationer, mat, vin, löpning och musik. ...
FRÅN 2 000 SEK