Om Resan

TCS London Marathon

TCS London Marathon 2024
Loppdag: 21 APRIL

 

Fullbokat. men skriv gärna upp dig på väntelistan. vi försöker att få fler startplatser.

 

TCS London Marathon är ett av världens snabbaste lopp och ca 50 000 löpare tar sig i mål.

Loppet har en underbar bansträckning från Blackheat, ute vid Greenwich, via Cutty Shark, över Tower Bridge, runt Docklands och tillbaka förbi Towern till målgången framför Buckingham Palace.

Stor folkfest

Hela loppet förhöjs av Londonborna som ser detta som en stor folkfest. Längs hela vägen är publiken stor och stöttande. Följ med till den brittiska huvudstaden och spring ett otroligt roligt och välarrangerat lopp i fantastisk miljö!

Metropolen London

London är verkligen en metropol och här finns i princip hur mycket som helst att se, göra och uppleva. Hur många gånger du än har varit här finns det alltid något nytt att upptäcka. Här finns teatrar, trendiga varuhus, stora härliga parker, muséer, nerviga fotbollsmatcher, marknader och restauranger från världens alla hörn. Picadilly Circus, Big Ben, London Eye, British Museum, det berömda varuhuset Harrods och Camden Market är platser du inte får missa.

Vi har alltid med oss två erfarna ledare från Springtime under hela resan.

TCS New York City Marathon
03 nov 2024

Förtursanmälan för 2024 är öppen! Om du ska springa ett maratonlopp i ditt liv så ska du göra det här! New York Marathon är ett av världens största och mest...

New York Tjejmil
08 jun 2024

Häng med på årets tjejresa och spring tjejmilen i New York! Upplev dagar med härlig träning och känn storstadspulsen med shopping, museer, teatrar, restauranger...

Médoc Marathon
07 sep 2024

Följ med till Médoc Marathon och spring det roligaste loppet som finns. Loppet är en stor fest med otroliga utklädningskreationer, mat, vin, löpning och musik.


Laddar bokning