Om Resan

Virgin London Marathon

Virgin London Marathon 2022 & 2023
Loppdag: 2 OKTOBER & 23 APRIL

2022 ÄR FULLBOKAT – VÄNTELISTA FINNS – SE UPPE TILL HÖGER

2023 – VI HAR PLATSER KVAR – FÖRHANDSBOKA UPPE TILL HÖGER

Virgin London Marathon är ett av världens snabbaste lopp och ca 40 000 löpare tar sig i mål. Det är dessutom ett mycket eftertraktat lopp så platserna tar snabbt slut – säkra din plats idag!

Loppet har en underbar bansträckning från Blackheat, ute vid Greenwich, via Cutty Shark, över Tower Bridge, runt Docklands och tillbaka förbi Towern till målgången framför Buckingham Palace.

Stor folkfest

Hela loppet förhöjs av Londonborna som ser detta som en stor folkfest. Längs hela vägen är publiken stor och stöttande. Följ med till den brittiska huvudstaden och spring ett otroligt roligt och välarrangerat lopp i fantastisk miljö!

Metropolen London

London är verkligen en metropol och här finns i princip hur mycket som helst att se, göra och uppleva. Hur många gånger du än har varit här finns det alltid något nytt att upptäcka. Här finns teatrar, trendiga varuhus, stora härliga parker, muséer, nerviga fotbollsmatcher, marknader och restauranger från världens alla hörn. Picadilly Circus, Big Ben, London Eye, British Museum, det berömda varuhuset Harrods och Camden Market är platser du inte får missa.

Vi har alltid med oss tre erfarna ledare från Springtime under hela resan.

Instruktörer på plats

  • Annie Fasth

    Instruktör

  • Mikael Näslund

    Instruktör

TCS New York City Marathon
06 nov 2022

Förhandsanmälan 2023 är öppen! Om du ska springa ett maratonlopp i ditt liv så ska du göra det här! New York Marathon är ett av världens största och mest...

New York Tjejmil
10 jun 2023

Följ med till New York och spring New York Tjejmil! Upplev dagar med härlig träning och känn storstadspulsen med shopping, museer, teatrar, restauranger och...

Médoc Marathon
02 sep 2023

Följ med till Médoc Marathon och spring det roligaste loppet som finns. Loppet är en stor fest med otroliga utklädningskreationer, mat, vin, löpning och musik.


Laddar bokning