Vitality Big Half Marathon London

Hotell

Best Western Mornington Hotel ***+

12 Lancaster Gate, London, W2 3LG
Tlf: +44 ‎0859 366 479

Trevligt hotell beläget i Bayswater, 10 min promenad från Paddingtons station och Hyde Park. Lancaster Gate tunnelbanestation ligger tre minuters promenad härifrån och till Buckingham Palace tar det en halvtimme till fots. Rummen håller genomgående bra standard och personalen är hjälpsam.

Läge för loppet
Till starten av loppet åker vi egna bussar från hotellet. Efter loppet tar ni er enklast med tunnelbana till Lancaster Gate, det är 4 stationer och 1 byte. Det går att gå genom Hyde Park tillbaka till hotellet, ca 5 km.

Rummen
Hotellet har 66 rum, alla med dusch/WC, gratis WI-FI, LCD-tv, kaffe/tekokare, skrivbord, säkerhetsskåp, hårtork, telefon och strykjärn/bräda.

Rumskategorier
* Enkelrummen har 1 säng.
* Dubbelrummen har 1 dubbelsäng
* Twinrum har av 2 sängar

Tips! Om du åker själv går bra att boka del i twinrum och dela rum med annan ensamåkande Springtimeresenär av samma kön.

Faciliteter
Hotellet har en mysig ”biblioteks” bar, gym, 24/h receptions service, gratis Wi-fi och bra frukost som ingår i priset.

Övrigt
Trevligt och populärt hotell som vi använt oss av i 4 år. Nära till Hyde Park för morgonjogg. Bara 2 stationer från Notting Hill.

New York Tjejmil

Följ med till New York och spring New York Tjejmil! Upplev dagar med härlig träning och känn storstadspulsen med shopping, museer, teatrar, restauranger och kaféer. Det här är en resa och ett lopp för...
SLUTSÅLD

Honolulu Marathon – drömresan

Drömmer du om upplevelser utöver det vanliga? Vintern 2022 kommer vi ännu en gång arrangera drömresan till USA och Hawaii. ...
Resan är öppen för förhandsanmälan

Rio de Janeiro Marathon

Följ med och spring Rio de Janeiro Marathon - ett av Sydamerikas bästa maratonlopp. En unik och spännande reseupplevelse....
Resan är öppen för förhandsanmälan