Livskraft i kalifornien

Program

Tanja PT LA

Tanja kommer att leda oss i rolig och inspirerande träning på stranden, som bootcamp, cirkelträning och löpning. Tanja leder också morgonyoga till soluppgången samt sin egen skapta stretchträning som hon kallarBendable… Tanja ger dig tre stycken workshops i form av hur man skapar Livskraft, Super Foods, SuperPowers, och de bästa Fitnesshemligheterna!

Tanjas personliga träningsfilosofi handlar om att skapa balans mellan sinne, liv och rörelse. Hon fokuserar sig på att vidröra alla komponenter som skapar ett hälsosamt liv och en djup närvaro i det.

Maria Soderholm guide

Maria kommer tillsammans med Springtime att skapa resan. Du får bland annat uppleva en ”hike” som det kallas där vi vandrar i vacker natur med utsikt över Stilla havet. Vi åker till Topanga State Park som är en gammal hippiestad som ligger uppe längs Topanga Canyon. Här står tiden still. Många författare, konstnärer och andra skapare har valt att bosätta sig här för lugnet och den jordnära mentaliteten. Vi vandrar upp till den magiska klippan ”Eagle Rock” och får en guidad meditationsupplevelse! Maria leder cykelturen längs Venice boardwalken och guidar dig genom kulturen i Los Angeles.

Emily Glarner-Chan

Emily, vår personliga Eco-kock tar med oss på en smakupplevelseresa som bara det är en viktig anledning att boka in sig på denna resa. Emily ger en föreläsning om den kaliforniska, hälsosamma maten, berättar om de lokala odlarnas favoritställen, farmers markets och delar dessutom med sig av hennes egenskapade recept! Vi äter de flesta måltiderna i huset, räkna dock med ett par luncher ute. En kväll bjuder vi in en gäst till vår middag för att vi ska få höra gästens story. En dag lämnar vi träningen för en kalifornisk kulturell upplevelse i form av vinprovning i Santa Barbarabergen. Vi gör en utflykt upp till Santa Ynez vindisktrikt och besöker ett par olika vinodlingar och får en kortare föreläsning om vinproduktionen. Vi tar med oss vår kock Emily för att avnjuta en picknick-lunch i naturskön miljö.

Vi erbjuder dig också att utmana dig lite extra, då du ska få prova på bergsklättring i naturen. Till hjälp har vi certifierade instruktörer som kommer att guida och instruera dig att klättra med lina upp för en bergsvägg i naturen. Väl värt upplevelsen!!