Om Resan

Kreta – Träning och livsstilsresa

Kreta våren 2016

Kreta 323

Välkommen till Kreta och våra Hälso och livsstilsresor på denna fina ö!

Träningen är den centrala delen på våra livsstilsresor och det erbjuds alltid olika träningspass på morgon och  förmiddag. På eftermiddagarna lägger vi mer vikt på utflyktsbetonade aktiviteter så som vandringar, vattensporter, vinprovningar och föreläsningar. Även dessa är ju en form av träning men vi vill få dig att gå lite utanför din komfortzon. På våra livsstilsresor lägger vi även stor vikt på det sociala, det ska inte vara något hinder att resa ensam utan alla ska känna sig välkomna och som en del i gänget.

Det som skiljer våra livsstilsresor från våra Training Camps är att träningen fokuseras till morgon och förmiddag och ett sent eftermiddagspass (de flesta dagarna). Ledarstaben består av ca 5-7 noga utvalda instruktörer och de kommer att erbjuda pass som är upplagda så att du själv avgör hur hårt du vill köra. Om du vill köra riktigt tufft kommer du få utlopp för det men det går bra att ta det lugnare och testa på också. Varierande, utmanande och roligt ska och kommer det att vara!

I resorna ingår därför, förutom ett gediget träningsprogram, även några annorlunda aktiviteter där du själv kan välja på vad du vill prova på. Vi tvingar ingen att vare sig klättra i berg eller att utforska grottor, om det låter för äventyrligt så kan du välja en extra vandring eller traillöpning. Du väljer själv.

Kreta 37

Resorna genomförs i samarbete med Ving och vi bor vid beachen i den lilla söta byn Makrigialos och på heta hotellet Ocean Beach Club (OBC). Ocean Beach Club är ett snyggt och fint hotell som genomsyras av ljusa skandinaviska färger i en mix av Miamipasteller och grekiska influenser. Hotellet har en modern och fin träningssal med A/C och fönster ut mot Medelhavet. Träning kommer även att hållas utomhus uppe på träningssalens tak! 

Kreta 39

Till våren erbjuder vi 4 veckor:

21-28 april: Viktväktarna som partner FULLBOKAD
28-5 maj: Dansvecka med Tobias Karlsson och Annika Sjöö FULLBOKAD
5-12 maj: Healthy Living som partner FULLBOKAD
12-19 maj: Springtime “med rätt till livets goda” FULLBOKAD

Vi har valt att inkludera större delen av resans måltider och även dryck i resans pris, detta av sociala skäl men också för att det serveras riktigt bra mat på hotellet. Du äter på hotellet fem dagar av sju, och lämnar de övriga två dagarna öppna för infall och utflykter.

Mat:
– Frukostbuffé alla dagar
– Fem bufféluncher inklusive vatten, läsk, lokalt vin eller öl
– Fem middagar med mezeplock, varmrätt från menyval samt dessertbuffé och dryck (lokalt vin, öl, vatten eller läsk)