Klubb Sverige
2-9 maj 2015 Portugal

Resfakta

 FAO Bergspasset2 14

Resfakta:
När du bokar in din resa erbjuds 2 olika alternativ på avreseorter och flygtider. Vi kan inte erbjuda att du flyger ut från en flygplats och tillbaka till någon annan, det är samma tur och retur som gäller. Vi hjälper dock till med att boka anslutningsflyg om du önskar.

Rum:
Alla rum är dubbelrum med 2 separata sängar och badrum, fördelade i hela hotellet. I paketet ingår del i dubbelrum, har du önskemål om vem du vill dela rum med skriver du in det i kommentarsrutan vid bokning. Vi fördelar sedan rummen, kille med kille och tjej med tjej. Uppger du inte något namn men bokar del i dubbelrum så parar vi ihop dig med annan ensamåkande gäst av samma kön.

Måltider:
Frukost och middag ingår i priset. Är du allergisk eller har andra önskemål om kosten så som vegetariskt, vänligen uppge även det i kommentarsrutan.

Namn:
Det är viktigt att du uppger korrekt namn i enlighet med ditt pass, stavningen måste helt överstämma på förnamn och efternamn. Uppger du inte korrekt namn kan vi inte garantera er plats på flyget. 

Pass: 
Du reser inom EU och är du svensk eller finsk medborgare krävs inget visum. Är du inte detta vänligen kontrollera med din ambassad vad som gäller för just dig.

FAO efterrätt 14
 

*********************************************************************************************
Stockholm
Lördag 2 maj SAS Arlanda-Faro kl 10:50-16:50, planet mellanlandar och hämtar folk på Kastrup, (måltid ombord ingår)
Lördag 9 maj  Norwegian Faro-Arlanda kl 18:05-23:25, direktflyg, (måltid ombord ingår ej)

Köpenhamn
Lördag 2 maj SAS Kastrup-Faro kl 13:00-16:50, planet kommer från Arlanda, (måltid ombord ingår)
Lördag 9 maj Norwegian Faro-Kastrup kl 09:35-14:50, direkt, (måltid ombord ingår ej) 
 FAO stav stranden