Klubb Sverige
2-9 maj 2015 Portugal

Loppet

Midnattsloppet i Helsingfors - Loppet

Midnattsloppet Helsingfors 29 augusti

Den 29:e augusti är det dags för det femte Midnight Run Helsinki på Senatstorget i centrala Helsingfors. Deltagarantalet har stadigt ökat sen starten 2010 och 2013 var det åter deltagarrekord med 10 000 anmälda löpare. Senatstorget med Domkyrkan i bakgrunden skapar en fantastisk inramning.

Det brukar vara fullt med publik sittande i trappan nedanför Domkyrkan vilket gör att det blir en härlig stämning. Banan är ganska lättsprungen med några få stigningar. Stora delar av banan går längs med vattnet och brukar vara kantad av många påhejare.

Under loppet serveras du dryck vid två tillfällen, vid det första serveras det bara vatten och vid det andra serveras du sportdryck och vatten.

Du har ingen nummerlapp, utan springer i den speciella ”Midnattsloppströjan” samt ett tidtagningschip, detta delas ut på hotellet. Samtidigt delas ditt band till VIP-tältet ut. VIP-tältet ligger vid starten och det är en naturlig uppsamlingspunkt efter loppet. Vi tar där en välförtjänt after run-öl och snackar om loppet. Möjlighet att lämna ombyte finns i tältet.

Mer info här >>