Om Resan

Italy Coast to Coast 2020

DATUM: 8-12 juni 2020

Världens vackraste löparäventyr? 
Följ med på ett löparäventyr som vi vågar utlova blir ett minne för livet! Varje lag består utav 3-4 personer som springer en 4 dagar lång stafett som tar oss från Adriatiska havet i öst till Tyrrenska havet i väst.

Varje löpare springer ca 12-20 km på slingriga vägar genom hjärtat av centrala Italien. Detta är ett område som har en rik kultur och historia och makalöst vackert landskap. 

Varje lag färdas i en bil och blir support till de egna lagmedlemmarna vid löpningen och mellan vissa sträckor färdas laget 10-30 km i bil för att kunna springa på de bästa och finaste sträckorna området har att erbjuda. Deltagarna återsamlas efter varje etapp och sedan sker en ny start. Detta gör att fältet alltid håller ihop på ett bra sätt och lunch och middagarna är givetvis alltid gemensamma för alla som är med på äventyret. Övernattning sker i små charmiga byar på den italienska landsbygden.

Detta är ett lagäventyr där lagmedlemmarna lär känna varandra på ett helt nytt sätt (observera att vi endast tar emot laganmälningar om 3-4 personer).

Så snacka ihop dig med dina löparkompisar och häng med – det finns stor risk att ni kommer att få uppleva ”Runners High”!

För att se fler bilder och ta del av årets upplaga gå in på Instagram och sök på #italycoast2coast Läs även reportage om resan i Cafés septembernummer och Runner’s World nr. 8.