Om Resan

Italy Coast to Coast 2019

Världens vackraste löparäventyr? Vi vågar utlova en fantastisk upplevelse som kanske lever upp till att bli din största löparutmaning någonsin. Vi har nu öppnat intresseanmälan till resan 2019. Resan öppnar för bokning 3 september.

Banan tar dig på slingriga vägar genom hjärtat av centrala Italien. Detta är ett område som har en rik kultur och historia och makalöst vackert landskap. Vi springer från öst till väst, från Adriatiska havet till Tyrrenska havet, genom små charmiga byar på den italienska landsbygden.

Denna 4-dagars stafett där varje lag består utav 3-4 personer där varje deltagare springer ca 20 kuperade km per dag. Hela tävlingen består utav ca 10 lag där fokus ligger på att njuta av upplevelsen.

Nivån på deltagarna är olika och man behöver inte vara en duktig och snabb löpare men man bör var uthållig. Totalt ska man springa ca 8 mil på fyra dagar så det bör man veta att man klarar.

Deltagarna återsamlas efter varje etapp och sedan sker en ny start. Detta gör att fältet alltid håller ihop på ett bra sätt och lunch och middagarna är givetvis alltid gemensamma för alla som är med på äventyret.

Vi tar nu upp förhandsanmälningar inför nästa år och man kan anmäla både egna lag om 3-4 personer (bäst är 4 personer) men vi kommer också att sätta ihop lag om vi får individuella som vill åka.

Resedatumen är planerade till mitten/slutet av maj 2019.
För att se fler bilder och ta del av årets upplaga gå in på Instragram och sök på #italycoast2coast Läs även reportage om resan i Cafés septembernummer och Runner’s World nr. 8.