Honolulu Marathon - drömresan

Biljettbrev

Hej, 

Vi hoppas att hösten är bra och att ni ser fram emot resan till Honolulu i december. Nedan hittar du info om resans program och loppet.
I mitten av november kommer du få ett paket på posten från oss med bl.a. dina flygbiljetter och en sammanställning av din bokning. Startbeviset till loppet får ni per epost i slutet av november. Kontakta oss om ditt startbevis inte har kommit i början av december.  

RESEDOKUMENT

Ditt resedokument kommer med paketet i mitten av november. Vänligen läs igenom att sammanställningen stämmer.
Observera att ingen voucher behövs till hotell eller övriga aktiviteter.  

FLYGBILJETT

Din flygbiljett kommer med paketet i mitten av november. 
Du checkar in med ditt referensnummer i automaterna på terminal 5 på Arlanda.
23 kg incheckat bagage ingår på alla sträckor. Mat och dryck på planet ingår på de långa sträckorna (alkoholfri dryck i SAS go).
Du kan själv seata dig på sträckorna med SAS via den här länken: https://www.sas.se/managemybooking
Kom ihåg att ta med passet.

VISUM (ESTA) MÅSTE DU SJÄLV ANSÖKA OM PÅ INTERNET

För inresa till USA gäller att du själv måste anmäla dig via internet minst 72 timmar före avresa. Inresetillståndet gäller sedan för obegränsat antal inresor under två år. Detta görs på följande länk klicka dig vidare till svenska för att fylla i anmälan. Alla måste göra detta via denna länk på egen hand minst 72 timmar före avresa, kostnaden ligger idag på 14 USD och du betalar med kreditkort vid registreringstillfälle. Giltigt pass måste tas med på resan.

VISUM – OBS !

Svenska medborgare som har rest till eller varit i Iran, Irak, Sudan eller Syrien efter den 1 mars 2011 eller har dubbelt medborgarskap i någon av dessa länder måste ansöka om visum via USA:s ambassad eller konsulat.

PASS

För svenska medborgare krävs giltiga pass som är maskinellt läsbara. Inga provisoriska pass accepteras. För barn krävs eget pass. Kontrollera att ditt pass är giltigt för inresa till USA. Resenärer av annan nationalitet än svensk bör kontrollera vad som gäller med Amerikanska ambassaden alternativt sin egen myndighet. Visum måste alla ansöka om på internet minst 72 timmar före avresa. Se ovan.

SAMLING AVRESA

Vi har en frivillig samling på Arlanda, på terminal 5, den 4 december. Samlingen sker från kl. 09.00 vid utgången (gaten) för flyget till Los Angeles. Där möter du reseledare Odd Blakkisrud, han bär Springtimekläder. Incheckning sker på egen hand och vi rekommenderar att vara på plats minst 2 timmar innan avresa.

VID ANKOMST Los angeles

Vid ankomst till Los Angeles hämtar du ditt bagage och passerar passkontrollen där du blir mött av en representant från Springtime. Vi har en privat buss bokad för gemensam transport till hotellet. Transfertid till hotellet är ca 45 min. 

INCHECKNING PÅ HOTELL

– Ingen hotellvoucher behövs –
Du visar upp ditt pass vid ankomst för att checka in.

HOTELLEN

Läs mer om hotellen via denna länk. Frukost ingår enbart på hotell Royal Lahaina på Maui. Wi-Fi ingår.

STARTNUMMER/NUMMERLAPP

Mailas till dig i slutet av november. Kontakta oss om du inte fått ditt startbevis i början av december.

INFO för loppet 

Följ denna länk för att komma till loppinfo

Program

Följ denna länk för att se resans program

RESELEDARE

Odd Blakkisrud tlf: +47-90732491
Läs mer om Odd här

ÖVRIGT
 

Vänligen kontrollera så att du har en bra reseförsäkring. Har du en hemförsäkring kan det vara en god idé att kontrollera vad som innefattas av denna på resan.

Som betalningsmedel är kreditkort bäst. I princip alla försäljningsställen godkänner betalning med kreditkort. Det går också bra att ta ut kontanter i bankomater med ditt vanliga bankkort och pinkod. Undvik stora summor i kontanter.

Det krävs en adapter för att medtagna elektriska apparater ska fungera i USA.

Medeltemperatur Honolulu december är 25 grader på dagen, 20 grader på natten och 25 grader i vattnet.

Om ni har några frågor inför avresan är ni givetvis välkomna att ringa.

Vi önskar dig en härlig och minnesvärd resa! 
Med vänliga hälsningar

Springtime 

Gustavslundsvägen 34,1tr – 16751 Bromma – 
E-post: info@springtime.se – Telefon: 08-54553540

 

PROVA 2 NUMMER AV VÅRA TIDNINGAR KOSTNADSFRITT

Klicka på respektive tidning för att beställa 2 nr gratis.

RW omslag WH_well omsalg BC omslag

 

VÅRA HUVUDPARTNERS:

Paris Marathon

Ett av världens största lopp med över 40 000 deltagare. Loppet är ett ”riktigt” stadslopp som passerar många av Paris sevärdheter....
FRÅN 2 000 SEK

Chicago Marathon

Chicago Marathon är ett av världens största, mest populära maratonlopp. Chicago - även kallat "The Windy City" - är ett måste för alla löpintresserade. ...
FRÅN 2 000 SEK

Médoc Marathon

Följ med till Médoc Marathon och spring det roligaste loppet som finns. Loppet är en stor fest med otroliga utklädningskreationer, mat, vin, löpning och musik. ...
FRÅN 8 795 SEK

United Airlines NYC Halvmaraton

New York Halvmarathon nu med ny bansträckning med start i Brooklyn upp genom Manhattan och målgång i Central Park! Perfekta loppet för dig att starta våren och sommaren med. Följ med och upplev New Yo...
Resan är öppen för förhandsanmälan